Hohoho :D Viides osa on nyt saapunut. Olen sanoinkuvaamattoman iloinen (ja hämmästynyt) lukijoiden positiivisesta palautteesta. Kai tähän kohta tottuu :DD Toivottvasti jaksatte kommentoida jatkossakin <3 Olisin ainakin superkiitollinen. Juu tuota... Tässä alkaa jo vähitellen lähistyä perijän valinta mutta ikävä kyllä te lukijat ette häntä valitse :D Sori, saatte tyytyä perheen koirien karsimiseen. Muistutan tästä vielä mutta äänestäkää perheen kolmesta pennusta sitä, jonka haluatte jäävän taloon. Ja nyt voitte sitten lukea tämän osan tähän väliin...

1476694.jpg
Arkielämä oli Darlingseila aika rauhallista. Vanhemmat kyllä ravasivat vuorotellen hoitamassa Glorieta mutta muuten kaikki tapahtui aika peruslukemissa.

1476695.jpg

Vimpula oli siinä ohessa kehittänyt hieman sosiaalisia suhteita Peni-suden kanssa. No hyvä että perheen sosiaalinen elämä on vilkasta... Itselläni nimittäin ei aina niin ole :D

1476696.jpg

Ja Glorie hoiti mielellään sosiaalisia tarpeitaan kuristamalla...koiranpentuja... Älä nyt likka tapa niitä, niistä on vielä hyötyä! No ehkä me annamme Gloriella hänen syntinsä anteeksi ja päästämme hänet taivaaseen?

1476697.jpg

Koirat olivatkin alkaneet olla perheelle vähän isompi taakka. Koko ajan piti pestä lepoalustoja, täyttää ruokakulhoja ja kylvettää haukkuja vielä siinä sivussa. No mutta onhan se noinen pienten karvapallojen arvoista ^^

1476701.jpg

Ja te varmaan tiedätte mitä tämä ilme merkitsee! :DD Kyllä, alienit ovat tulossa viemään Helyn planeetalleen jossa he aikovat kruunata tämän kuningattareksi... Okei juu asia ei nyt ole niin, Glorie vain oppi potalle :'D Simple?

1476705.jpg

Voi hellanlettu...(siinä muuten ei ole virhettä) Noi haukut on joskus niiiiiiin sulosia <3 Mut ei niin suloisia kuin Getto, of course :D

1476709.jpg

Hely tykkäsi vapaa-ajallaan korjailla kaiken maailman mekaanisia vehkeitä. Nainen oli aina vääntämässä suihkun nuppia kun se oli mahdollista.

1476710.jpg

Illemmalla Hely ja Getto sitten aterioivat yhdessä ja miettivät Geton tulevaisuutta. Getto kuitenkin vaihtoi pian yllättävään aiheeseen. "Mutsi..?" "Niin kulti?" "Ei nyt tota kultijuttua" Getto ärähti. Hely vaan hymyili joten Getto jatkoi. "Mi-mitä mieltä sä olisit jos mulla vaik joskus.. olis.." *Syvä hiljaisuus* "...poikaystävä?" "Hely sylkäisi sopat takaisin lautaselle ja katsoi Gettoa hyvin hämmästyneenä. "GETTO? ONKO SINULLA..." "EI..! Ei ole! Mutta jos olisi?" "Oletko sinä joku homo?!" Hely kysyi järkyttyneenä "Mä tiesin ettet sä tajua" Getto sanoi hiljaa, otti soppakulhon ja katosi pian yläkertaan. Ei naiset voi sellaista tajuta...

1476713.jpg1476716.jpg

Läksyt onneksi veivät hetkeksi pois tästä maailmasta. Molemmat pojat joutuivat vääntämään läksyjen parissa ihan tosissaan. Kaiken lisäksi kevät oli tuonut tullessaan matikan jakson ja tunnetusti kovinkaan moni teinipoika ei siitä aineesta pidä.

1476718.jpg

Koripallosta oli kehittynyt perheen miesten yhteinen harrastus. Aina kun oli mahdollista, joku oli aina kiljumassa etupihalla koripallokorille jotain hyvin sopimatonta koska pallo vaan ei mennyt sisään.

1476719.jpg

Hely nautti nyt viimeisiä hetkiään pienen lapsen äitinä. Glorien on nimittäin jo pian aika kasvaa lapseksi ja sitten voidaan sanoa hyvästi avuttomille muksuille! Taaperot ovat muuten yksi lempi ikäluokkiani mutta tarpeiden hoito on vähän ongelmallista

1476720.jpg

Samaan aikaan perheen miehet vähän juorusivat Helystä. "Tiiäks... Hely osti yks päivä MONITOIMIKAUKOSÄÄTIMEN" Yaroi kikatti Getolle "EI lol... siis kui ihmees? Niin turha vehje!" "Niimpä.. ja sit se osti kans höyrypesurin!" "Hhahahahaha..." Noin se sitten jatkui vaikka kuinka kauan. Tosi miehiä noikin...

1476722.jpg

Samaan aikaan Denzel oli tutustunut Akonin isosiskoon, Amberiin. Nyt on sitten tuonkin perheen kaikki jäsenet käyneet Darlingsijen tontilla :D Perheessä kyllä piisaa väkeä: Ano ja Yuna sekä heidän lapset Aiden, Amber, Akon ja Alain ja kaiken lisäksi vielä Sasquatsh ja heidän koiransa Yoko. On siinä vanhemmilla tekemistä.

1476723.jpg

Ja taas on mestarikokki Getto asialla. Getto ei ollut lähiaikoina oikein ollut normaali itsensä. Hän pysyi mielellään omissa oloissaan eikä mikään oikein sujunut. Ressu... Toivottavasti mieliala vähän tuosta nousisi.

1476724.jpg

Ohops.. Taisi unohtua että olisi voinut Glorielle ihan synttäritkin pitää. No kuten näette, likka sitten venähti lapseksi. Hyvästi vaipanvaihto!

1476735.jpg

Ja näin nätti Gloriesta saatiin pienen makeoverin jälkeen. Gloriesta EI kuitenkaan tule perijää vaan se tulee olemaan jompikumpi pojista... katsotaan nyt millaisia Getosta ja Denzelistä sitten kasvaa. Lähetetään pojat yliopistoon kun Denzel tuosta kasvaa.

1476726.jpg

Samaan aikaan Hely kirosi perheen koiria tihutöistään. "Ärh... ei ollut edes mun idea että me hankittiin ne! Yaroin idea se oli... saa itse siivota jäljet ensikerralla". Voi Hely.. et sinä kyllä Yaroita töihin saa. Naisten kuuluu hoitaa kaikki tylsät hommat... tai se on taas sitä Yaroin psykologiaa.

1476737.jpg

Jollain muullakin kiehui sitten vähän yli.. Onkohan tuo periytyvää? Ei kai, raivonpurkaukset nimittäin johtuvat siitä että meikäläinen ei saanut tavoitemittaria hyviin lukemiin ennen Glorien kasvua ja kun likka sitten kasvoi niin mittari sukelsi kohti pohjaa. Oon tosi hyvä lastenkasvattaja.

1476738.jpg

Onneksi joillakuilla oli sentään hauskaa. Perheen koirien ei oikein tarvinnut tehdä muuta kun olla söpöjä ja tulla rapsutettavaksi kun mieli teki. Ehkä pitäisi pistää joku töihin..? Ei olisi niin paljon haukkuja jaloissa ja saisi vähän ylimääräistä rahaakin. Pistetään harkintaan.

1476739.jpg

Hely kuitenkin unohti pian perheen koirat ja päätti tutustua armeijan lahjoittamaan autonromuun. Pomo oli nimittäin kuullut, että Hely piti näpertelystä ja lahjoitti tämän jotta Hely saisi tekemistä.. ja lopulta ihan oman auton. Kätevää :)

1476745.jpg

Perheen junioreilla oli sillä aikaa koripallomatsi käynnissä.. tai oikeastaan se oli enemmän koreihin heittämistä eikä niinkään matsi. Laiskoja lapsia :D "Mä kyllä oikein odotan että te lähette yliopistoon" Glorie sanoi heittäessään palloa jo 88. kertaa koriin. "Ai kuin?" Denzel hämmästeli " Koko kämppähän on sillon mun! Voin tehä melkein mitä lystää ettekä te oo edes tiellä! Muahahah!" "Jaaha..."

1476747.jpg

Getto sen sijaan ei oikein meinannut saada läksyjään hoidettua joten tämä päätti pyytää Yaroilta apua (joka itseasiassa oli melko suuri virhe :D). "Nii ja sit ois tällänen... onko valas nisäkäs?" "No EI TIETENKÄÄN OLE!" Yaroi kiljaisi "Onhan se..." Getto sanoi hämmentyneenä "No ei tod ole! Se on VALAS! Sil on pyrstö ja kaikki" "Mut se imettää poikastaan..." "No mitä sit?" "Nimi "Nisäkäs" tulee siit et sil on NISÄT joilla se IMETTÄÄ poikasiaan" Getto sanoi tietävästi "Phsss.. joo varmaan" Yaroi sihahti. Kumpi onkaan oikeassa? Tiedättekö? :D

1476748.jpg

Aamulla Yaroi aloitti kunnon Fantaryypyllä. Yaroita risoi vielä vähän se, että Getto väitti valaan olevan nisäksäs. "Ja pah... MÄ olen ISÄ ja mä kyllä tiedän paremmin kuin mun POIKANI." Yaroi ruikuttu tyhjentäessään fantatölkkiä.

1476749.jpg

Ja nyt voidaan otta tähän väliin pieni selostus Yaroin työmenestyksestä. Yaroi on tällä hetkellä Rikosetsivä ja palkka on siis jotain reilut 600 simoleonia. Lisäksi ylennyksiä tulee niin usein että Yaroi alkaa päästä kohti uransa huippua.

1476750.jpg

Okei nuorineiti... Spagettia ei syödä aivan noin. Noin kannattaa tehdä jos haluaa oksentaa ruuat ulos :D Juu tuota.. Gloriella on oma krhm.. persoonallinen tapansa syödä kuten näette.

1476751.jpg

Ja sit toinen järkevä olento! Kannataako sen ruuan päälle sitten ihan ISTUA? Äly hoi, älä jätä... Vaikka enhän mä voi koiria syyttää siitä että niiden tekoäly on aika huonoa :DD

1476753.jpg

Getto oli vähän alkanut piristyä lähipäivien "masennuksesta" ja oli jo innolla tekemässä kotitöitä. Koirien kylvetys ei ollut kaikkein hohdokkaimpia töitä joten Yaroi on selvästi edistynyt.

1476756.jpg

Myöhemmin Getto päätti pirauttaa Aidenille ja kysyä tämän mielipidettä hänen ja Yaroin valaskiistelystä. "Niin Aiden, eiks se ookkin niin et valas on nisäkäs?" "Juu siis.. onhan se. Kui?" "HAHAHAHAHHA!" Getto hurrasi "MÄ TIESIN! Mä TIESIN SEN.. WOHOO!" Yaroilla ja Getolla taitaa olla jotenkin erikoinen isä-poika suhde.. vai mitä sanotte?

1476758.jpg

Glorie oli samaan aikaan tutustumassa muurahaisten kiintoisaan elämään. Tyttö on oikea luonnon lapsi. Jos ei oltu tutkimassa murkkuja niin sitten ainakin oltiin pyysytämässä perhosia tai lenkkeilemässä koirien kanssa.

1476759.jpg

Pian Darlingsien tontille saapui erikoinen (=ruma :D) mies sinisissä haalareissa ja marssi suoraan sisään kummempia kysymättä. Mies tuli ilmoittamaan Helylle että hän voisi nyt liittyä johonkin ihmeen mekaaniikkokerhoon (jonka nimestä minulla ei oikein ole hajua). Pitää ehkä tsekata paikka myöhemmin.

1476761.jpg

EI YAROI! Mitä me ollaan puhuttu kavereiden hankkimisesta? Ne EI saa olla rumia eikä ainakaan BENJAMIN LOHELOITA. Nyt mä sut... (loppu on sensuroitu pahan kielenkäytön takia) Juu sori vaan en pidä Lohelasta. Minulla oli KERRAN tuo jätkä suvussa ja se nenä ei vaan lähtenyt ei sitten millään! hyvä perustelu?

1476763.jpg

Onneksi joku jaksaa ilahduttaa :) Denzel oli veljensä tapaan oikea siivous- ja kotityöfanaatikko. Yhtäkään lätäkköä ei enään näy kun Denzel saapuu. Onneksi jollain on intoa tuohonkin.

1476764.jpg

Gosh... Jotenkin musta tuntuu siltä että Glorie ei vaan osaa pitää näppejään irti noista haukuista. Aina kun Gloriella on tylsää (joka on HYVIN harvinaista), likka ravaa lähimmän koiranpennun luo ja halii sen puolikuoliaaksi... psykedeelinen ilme kasvoillaan. Tuo pentu kyllä näyttää jostai syystä hymyilevän.. vai onko se kuolonkankeutta?

1476765.jpg

Ou jee.. Vihdoinkin on aika juhlia Denzelin kasvua. Nyt sitten oletetaan että pojasta tulee vähintään yhtä komea ja lahjakas kuin veljestään :) <3

1476766.jpg

Oi oi oi <3 :D Jätkähän näyttää ihan isältään... Mä en oikein osaa sanoa onko se hyvä vai huono puoli. Siis onhan Yaroi komea ja sellaista mutta en vain haluaisi kopiota Yaroista. No makerover auttaa!

1477968.jpg

Näin :) Kaksi emoteiniä kiitos (HUOM! Emo voi tarkoittaa myös pukeutumistyyliä, ei sitä emoa joka viiltelee ja ajattelee et elämä is pain). Tuo oli niille jotka eivät tiedä mitä emo voi tarkoittaa.. Ja Denzel sai sitten suosiotavoitteen ja lisätavoitteeksi tiedon. Denzel tykkää blondeitsa jotka ovat teknisesti lahjakkaita ja inhoaa hattuja. Blondin metsästys voi alkaa >:) wahahahah..

1477969.jpg

Ja synttäreiden kunniaksi kannattaakin sitten mennä kalastamaan perheelle ruokaa :D Hei poika, olet parhaassa iässä joten juhlista sitä jotenkin!

1477971.jpg

Juu en ihan tarkoittanut tätä mutta... :D Okei juu, kyllä isän ja pojan pitää viettää yhteistä aikaa. Miehet kyllä kirosivat koripallon hyvin monia kertoja ja väittivät vielä että se on sen koripallon vika... Ilkeää.

1477972.jpg

Uuu.. ketkäs ovat kiivenneet poreammeeseen? >:) Onhan se hyvä että Yaroi ja Hely lämmittävät suhteitaan joskus. Avioliitto tarvitsee sitä, varsinkin jos mies on noin.. eh, jätetään ehkä väliin :D

1477975.jpg

Ja sitten se tunnelma vaan lämpeni..

1477976.jpg

..ja lämpeni... ja nyt kai tiedätte mitä tämän jälkeen tapahtui? :D Kyllä, juuri niin... Emme tarvitse kuvia kertomaan kaikkea kun minäkin voin sen kertoa.

1477977.jpg

Aamulla Yaroi oli vähän väsynyt iltaisista puuhista ja nukahtikin Denzelin synttärikakun jämiin alle aikayksikön. Jätkä vielä mumisi oikein järkeviä juttuja unissaan. "Mmh..Hely.." Hely ja muut käänsivät päänsä ja alkoivat tuijottaa Yaroita. "Hely.. tarvin..lisää...lisää" Helyn naama muuttui punaiseksi ja muksut yrittivät pidättää nauruaan "...Fantaa" Yaroi huokaisi. Helyn naama muuttui valkoiseksi ja lapset repesivät nauramaan. Yaroi heräsi heti ja nosti päänsä kakusta. "Mi-mitä tapahtu?" "Vai että fantaa.." Hely tokaisi ja laahusti makuuhuoneeseen.

1477989.jpg

Pojat nauroivat ruokapöydässä Yaroin unista. "Hei kuule Getto!" Denzel huudahti kesken keskustelun "Mh?" "Mitens se sun poikaystävä?" Geton naama venähti vakavaksi "Mun MIKÄ?" "Kuulit kyllä!" "Ei mulla ole..." "Joo et sä mua huijaa!" Getto tuijotti vakavana kothi seinää. "Ei se oo ihan niin..." "SULLA SIIS ON!" Denzel möläytti "No.. mitä sit jos olis?" "Sulla on..sulla on po-ika-ys-tä-vä!" Denzel lauloi "Kuule velikulta, josset sä saa yliopistosta naista niin mä vien perijän paikan!" "Mut jos mä rakastan jotakuta toista?! Ei sil oo väliä tuleeks musta perijä jos saan sen kenet halun!" Getto karjui ja katosi pian yläkertaan.

1477990.jpg

Glorie ei kuullut poikien keskustelua vaan kesittyi mielummin johonkin luovempaan. Tauluista saisi vähän rahaa sillä perheen rahatilanne ei ollut oikein parhain päin.

1477978.jpg

Ja loppuun kaikenlaista ilmoitusta.. Aloitetaan talosta. Se näyttää sitten nykyään tältä. Kämppään lisättiin yläkerta jossa pojat nukkuvat. Remointoin varmaan kämpän sitten perijää varten..

1477988.jpg1477987.jpg

Ja sitten.. Haukut kasvoivat! Tuohon loppuun tulee sitten äänestysvaihtoehdot.. Eli TE siis saatte äänestää kenet pennuista pidän sillä en itse oikein osaa sanoa.. kaikki koirat ovat nin järkevän näköisia mutta haluan silti pitää jonkun. Tässä on pari kuvaa haukuista.

1477981.jpg

Ehdokas nro.1: Kata. Kata näyttää eniten isältään Vimpulalta mutta jotkut värimuunnokset on peritty Snowlta. Katalla on pieni töpöhäntä joka ei juuri oikein näy kuvassa. Kata on pennuista sosiaalisin vaikkakin vähän hankala joskus.

1477982.jpg

Ehdokas nro. 2: Kiero. Kiero on pennuista rauhallisin ja siistein. Viikset on peritty isältä mutta häntä, väritys ja koiran muoto ovat äidin perimää. Kiero on varmaankin persoonallisimman näköinen pentu.

1477985.jpg

Ehdokas nro 3: Kreo. Kreo on melko tavis, tosin aika sosiaalinen tapaus ja tekee mielellään tuttavuutta muiden kanssa. Kreolla on töpöhäntä ja viikset kuten isällään mutta kaikki muu on peritty äidiltä.

Käsitätte kai miksi en osaa päättää minkä koiran pidän? :DD Muistakaa äänestää!! Tämä osa oli vähän muita lyhyempi sillä kirjoitusinnostukseni ei ollut aivan huipussaan... Mutta toivon että pidätte kaikesta huolimatta. Ensijaksossa poajt luultavasti lähtevät yliopistoon. Katsotaan nyt...

Ja sitä kommenttia sitten kanssa <3