Juu tuota tämän ekstran tulo vähän kesti, johtuen luultavasti vähäisestä kirjoitusinnostuksestani ja ajan puutteesta. On myös ollut kaikenlaista muuta tekemistä jotka ovat vieneet rutkasti aikaani simssin osalta. Osia ei ikävä kyllä tule enään niin tiheään kuin ensimmäiset osat tulivat mutta yritän tästä lähin päivittää aina parin viikon sisään.. Ja nyt päästän teidät lukemaan :D

1546137.jpg

Snow ja Kreo olivat oikein hilpeällä päällä vaikkei muiden osalta niin olisikaan ollut. Haukut vipelsivät pitkin taloa ja haukahtelivat hyvinkin äänekkäästi. Ehkä ne olivat iloisia sillä saisivat pian vähän lisää tilaa kämpässä? Muut pennuthan viedään pian pois.

1546139.jpg

Hely sen kun jaksoi puuhailla autonromunsa kimpussa. Aina kun Helylle jäi vapaa-aikaa, tämä oli hitsaamassa runkoa tai vääntämässä moottorin kanssa. "Suodattimet pitää ainakin vaihtaa... ja öljyä pitää ostaa..." Hely puheli tuollaisia ääneen jopa ruokapöydässä.

1546141.jpg

Sama jatkui sitten puhelimessa.. "Juu mä tiedän että ilmastointi on ihan sökönä.. Täytyy kattoo oisko huoltiksella hyvii öljyjä.. Juu mä tiedän kyl mikä on paras!" Hely, ehkä pitäisi pitää tauko tuon auton kanssa?

1546566.jpg

Kuka tietää mitä poliisisetä merkitsee jos kämppään ei ole murtautunut rosvoa tai perheen nuoriso ei ole karannut omille teilleen? Luonnollisesti sitä että puolet perheen koirista saa nyt lähteä.

1546142.jpg

Vaikka Vimpula vietiinkin Katan ja Kieron mukana, Yaroi tuntui olevan melko hilpeä itsensä. Ehkä mies vaan on onnellinen kun säästyy ainaiselta ruokakippojen putsaukselta?

1546143.jpg

Ja sitten pitää tietenkin opiskella eräitä tärkeitä asioita kuten miten poistaa hikan tai opettaa pesukarhun tanssimaan saksalaista rivitanssia... Nehän ovat tunnetusti hyvin tärkeitä taitoja ja niillä selviää elämässä pitkälle :D

1546147.jpg

Glorie teki sen sijaan jotain vähän hyödyllisempää: Hän maalasi...maalasi.. ja maalasi vähän lisää. No saisihan siitä maalauksesta vähän rahaa kun Glorie sen joskus saisi valmiiksi... Jos nyt joskus saa (minä niin uskon simeihini, älkää edes kehdatko epäillä sitä! :D)

1546150.jpg

Samaan aikaan Denzel suunnitteli vähän tulevaisuuttaan yliopistossa... "Niin mä voisin vaikka liittyä salaseuraan ja ja..." "Ei ne sua sinne ottais.." Getto sanoi pieni virne kasvoillaan. "No kyl ne ottaa, mä en oo niin homo kuin eräät" "Rasisti" "Nii ja sit me voidaan painaa rahaa!"

1546152.jpg

"...paitsi et jos me jäädään kiinni, me joudutaan vankilaan ja sit Glorie valitaan perijäks ja meidät hylätään sinne.." Getto katsoi epäillen veljeään "ME?" Denzel nosti päätään ja myrähti "Tietenkin me!" "Paina itte rahas.." Getto sanoi ja lähti viemään astioita pois.

1546155.jpg

Se olikin sitten poikien viimeinen ilta ennen yliopistoa. Pian alkaisi rankka opiskelukausi ja tietenkin vaimon metsästys! :D Getto senkun yllytti Denzeliä tappelemaan kanssaan "Et sä tolleen pärjää kun sä sinne vankilaan joudut!" Getto sanoi ivallisesti.

YLIOPISTOSSA:1546164.jpg

Pojat pääsivät lopultakin yliopistoon. Denzel ei pahasti rupsahtanut vaan pysyi aika hyvän näköisenä... Kundilla on hyvät mahdollisuudet perijäksi. Denzel otti pääaineekseen sitten taideopin. Ei kyllä yhtään hajua oliko se ollenkaan hyvä valinta Denzelille.

1546168.jpg

Gettokin pysyi ihan hyvän näköisenä, mutta poikien täytyy kyllä rynnätä kaupaan ostamaan vähän parempia vaatteita, ei tuollaista kestä katsoa. Getto otti pääaineekseen taas teatteritaiteen. Pääaineet saattavat muuten olla toisin päin mutta yritä nyt tuollaista muistaa :DD

1546176.jpg

Niimpä pojat suuntasivat kampuksen lähimpään vaatekauppaan ostoksille. Denzel päätti ensimmäiseksi tutustua paikan blinjardipöytään. Jätkä sitten iski heti kepillä peukaloonsa... "AI H**VETTI! MUN PEUKALO" Denzel huusi niin että koko kampus luultavasti kuuli. Älykästä Denzel, keneltähän olet perinyt?

1546178.jpg

Kyllä se sitten siitä alkoi sujua kun vähän harjoitteli. Ei sentään tarvinnut pistää peukaloa siteeseen. Nyt koko kampus kyllä tuntee Denzelin "sinä tyyppinä joka huusi niin että koko kampus kuuli kun hän osui peukaloonsa blinjardikepillä" :DD

1546448.jpg

Saatiinhan sitten pieni makeover tehtyä. Denzelillä kyllä on niin hurmaava pose :D Jätkä ei oikein osaa pitää sitä peruslukemilla...

1546452.jpg

Rauh... <3 Getto on kyllä oikea komistus. Varsinkin kun naama ei ole mikään valmisnaama.. Getto on kyllä muuttunut vähän vakavammaksi yliopistoon tultuaan.. mistä tämä johtuisikaan?

1546455.jpg

Laama! :D Aina poikien kimpussa oli joko laama tai cherleederi. Meikä muuten osaa tuon laamojen kannustushuudon ulkoa, kuka muu osaa? :DD "Görbis.. Görbis.. ooooo Görbis"

1546457.jpg

Denzel ei niinkään välittänyt laamasta vaan bongaili mielummin naisia asuntolan kaukoputkella. "Hys hys laamamies.. Mä bongaan nyt naisia!" Denzel vähän asennetta tuohon naisten bongailuun...

1546459.jpg

Getto sen sijaan käytti aikaansa vähän paremmin. Maalaamisesta saa luovuuspisteitä ja lopulta vähän rahaakin joka olisi nyt ihan kätevää kun pojat käyttivät suurimman osan vaatteisiin.

1546461.jpg1546464.jpg1546465.jpg

Yliopistossa ei kyllä oikein tuntunut olevan kauniita naisia... Kaikilla oli vähintään ruma nenä, pienet silmät tai vaikka tursottavat poskipäät O.o Tästä voikin tulla hankalampaa kuin kuvittelinkaan. Poikien täytyy kyllä pitää silmät auki kauniiden naisien varalta.

1546467.jpg

Illalla Denzelin kanssa samaan pöytään istahti (sairaan ruma!!!) asuntolainen joka alkoi heti utelemaan Getosta. "Hei.. mä kuulin tota sellasta et sun veljes ois tota.. tota.." "Mun veli ois mikä?" Denzeln sanoi murhaavasti. "Tuota...Jätkistä kiinnostunut.. tiedäthän" Denzel nosti katseensa ruokakulhosta ja katseli tyyppiä murhaavasti. "SÄ et kutsu MUN veljeä enään koskaan tolla nimellä tai mä tungen sun pääs lämipään roska-astiaan" Getto sanoi vihaisena "ALA VETÄÄ" Pian tyyppi olikin pika vauhtia vaihtamassa pöytää.

1546472.jpg

Denzel oli hermona aikaisemmasta välikohtauksesta joten loppukokeen teko tuotti vähän hankaluuksia. Kaiken lisäksi pitäisi opiskella kaikenlaista jos mieli perijäksi ja vaimokin pitäisi löytää.. Raskasta se oli, mutta onneksi Denzeli oli kympin oppilas koulussa.

1546475.jpg

Aina kun Denzeliä oikein rasitti, tämä sitten pelasi. Denzel oli aikamoinen tietokonenörtti ja vietti mielellään aikaa koneen ääressä. Siitä vaan, miksi minä sinua estäisin?

1546478.jpg

Ja sitten piti vielä kirjoittaa esse aiheesta "Taiteen rasismi". Denzel vihasi sitä sanaa, enemmän kuin mitään muuta. Se suorastaan puistatti häntä. Johtui luultavasti siitä että Geton seksuaalista kiinnostusta epäiltiin niin että se oli jo muuttunut rasismiksi. Denzel olisi halunnut suojella veljeään siltä mutta ei oikein pystynyt siihen. Onneksi Getto osasi pitää huolen suurimmaksi osaksi itsestään. Denzelin naamaa pitkin valui kyynel. Denzel ei ollut huomannut silmiensä vuotavan ja pyyhki ne nopeasti.

1546482.jpg

Aamulla Hely soitti pojille yliopistoon. Denzel oli vähän ärtyisällä päällä tehtyään kotitehtäviä yli yön. "Miten teillä menee siellä?" "Ihan hyvin.." "Olettehan te muistaneet tehdä läksynne?" "Tienenkin! Älä jooko painosta, on muutenkin vähän raskasta..." "Anteeksi kulta, ei ollut tarkoitus. Pitää mennä, isäsi söhlää taas astianpesukoneen kanssa. Hei" Denzel sulki luurin sanomatta mitään ja huokaisi. Nyt hän kyllä tarvitsisi muuta ajateltavaa.

1546484.jpg

Iltaisin Denzelin oli vaikea saada unta. Hän näki painajaisia ja vääntelehti sängyssä monta tuntia. Kaikesta huolimatta Denzel sai onneksi nukuttua tarpeeksi. Ressu...

1546486.jpg

Denzel ei ollut ainoa joka väänsi esseitä illasta toiseen. Koko asuntola kuhisi 24/7 läksyjen ja jos jonkin sortin esseiden kimpussa. Ihme jos kukaan sai nukuttua öisin.

1546487.jpg

Getto onneksi pärjäsi hyvin yliopistossa. Ruokaa sai aina ja nukuttuakin tuli aina kun tarves. Getolla oli kylläkin vähän ongelmia lopputyön kanssa... "Pitäisikö simlandian teatterin verhot sittenkin uusia? Se punainen ei oikein ole mun makuun..." Juu tuo ei kyllä todellakaan ollut lopputyön aihe :D

1546489.jpg

Lopputyön tehtyään Getto törmäsi yhteen vilautteiliaan portaissa. Getto ei oikein tiennyt miten reagoida vaan käveli vakavana ohi yrittäen olla katsomatta vasemmalle puolelleen. Tuollaiseen kaikki nyt haluaisivatkin törmätä joka päivä :D Miten itse reagoisit jos noin sattuisi käymään sinulle?

1546492.jpg

Getto oli onneksi saanut muutaman naispuolisen kaverin yliopistossa. Varpu olikin Geton paras kaveri. Aina kun oli aikaa, he juttelivat puhelimessa niin kauan kuin mahdollista. Getolla ei oikeastaan ollut miespuolisia kavereita sillä vain likat ymmärsivät häntä jollain tavalla.

1546493.jpg

Iltapäivällä asuntolan ohi käveli jumalan siunaus.. ensimmäinen nätti likka koko kampuksella. Denzel katseli hurmioissaan ja tyttö kyllä huomasi sen. "Terve! Olen Mirva Tarkka.. Asutko täällä?" Denzel katsoi hetken haltioissaan kun tyttö hymyili tälle aurinkoisesti mutta hätkähti pian. "Je-jep.. Olen Denzel. Denzel Darling"

1546497.jpg

"Tiedätkös.. aika hienoa törmätä johonkuhun jolla on aikaa puhua. Täällä kaikki ovat suunnileen kiinnostuneita vain pelikonsoleista tai esseen teosta" Denzel mumisi. Paraskin puhuja! :DD "Niinpä. Tiedätkös muuten..bla bla bla" Niin se Denzelin ja Mirvan keskustelu sitten alkoi edetä. Ehkä tässä on meidän perijäpariskunta.

1546503.jpg

Myöhemmin Denzel sitten kysyi mitä mieltä Mirva oli Denzelin vetovoimasta. Mirva ilmiselvästi esitti kieltävän vastauksen asiasta. "Kuule, tuo roskapönttökin on vetävämpi kuin sä!" Denzelin kyllä täytyy nyt yrittää tosissaan, likka on kampuksen ainoa hyvillä perimillä varustettu tapaus.

1546513.jpg

Ja hyvät naiset ja herrat... tässä on Geton 8 simoleonin taidetta. Juu oli tosi hyödyllistä sitten maalata tuokin taulu, nyt ollaan oikein miljonäärejä...

1546516.jpg

Mirvaa oli kyllä hyvin vaikea saada toimimaan vähän nopeammin. Denzel yritti vähän laskea käsiään mutta Mirva ei oikein pitänyt ajatuksesta. "Hyvä herra, pidä kädet oikealla tasolla" Mirva sanoi tiukkana.

1546519.jpg

No tulihan se ensisuudelma lopulta sieltä! Okei tulos on nyt sellainen että Denzel valittiin perijäksi sillä Getolle ei vain yksinkertaisesti löytynyt hyvännäköistä naista.. Sitäpaitsi valinta oli vaikea. Pidin Getostakin niin hirveästi. Sellaista se joskus on. Mutta seuraavan sukupolven suhteen TE saatte päättää etten itse joudu tälläiseen tilanteeseen :D

1546522.jpg

Aamulla pojat sitten ryntäsivät loppukokeeseen. Molemmat saivat vitosen ja 1 200 simoleonia. "Denzel.. Onnea perijän paikasta. Ei musta siihen kumminkaan olisi ollut" "No olisi ollut kuule!" "Mä varmaan lopetan tän yliopiston tähän.. Mut soittele jossain vaiheessa ja kutsu mut häihin" Denzel hymyili ja halasi veljeään "Tietenkin!"

1546525.jpg

Samaan aikaan Mirva kävi tuomassa nätin ruusukimpun asuntolan oven eteen. Mukana taas oli yksi ihana runo :D En ole koskaan ollut kovinkaan kiinnostunut noista ruusukimpuista, mutta ne ovat ihan käteviä koristeita.

1546527.jpg

Niinpä Getto sitten jätti yliopiston. Ehkä kuulemme vielä Getosta jossain vaiheessa... Katsotaan nyt miten Denzelin ja Mirvan kanssa ensin käy.

1546528.jpg

Mirva tuli pian Geton jälkeen käymään asuntolassa. Denzel otti tytön vastaan "hurmaavalla" serenaadillaan. Pakko sanoa että Denzelistä ei ole edes karaokebaariin :DD

1546530.jpg

Ja sitten.. Denzel kosi Mirvaa. "Mirva.. tulisitko vaimokseni" Denzel sanoi hymyillen. "Minäkö? Vaimoksesi?" Mirva oli aluksi vähän hämillään...

1546534.jpg

...mutta suostui silti. "Tietenkin tulen. Sormuksen jalokivi olisi kyllä voinut olla vähän isompi mutta ei se mitään! Kunhan kaikki kuulevat tästä..."

1546536.jpg

Niimpä Denzelkin päätti jättää yliopiston. Hänellä oli nyt kaikki tarvittava: oma vaimo ja muutama yliopistokokemus. Denzel venähti aikuiseksi balettipyörähdyksen kera ja hyvästeli asuntolan. On aika lähteä kotiin!

1546538.jpg

Denzel ei niinkään aikoisi ikävöidä yliopistoa. Suurin osa tuttavuuksista oli aikamoisia idiootteja. Nyt hän saisi perustaa oman perheen Mirvan kanssa ja aloittaa oman elämän ilman rajoja. Tästä se alkaa...

Siinä oli teille extra :D Teen vielä toisen osan perään ja siinä sitten kerrotaan mitä kämpillä tapahtui kun pojat olivat yliopistossa... Nyt voidaan alkaa odotella 3. sukupolvea ja ehkä koiranpentuja :) Taloakin voisi remontoida.. Katsotaan nyt mitä kaikkea innostun tekemään. Mutta kommenttia nyt <3 Haluan heti tietää mitä piditte jaksosta!

Pliiiiiiis? <3