Terve taas! Päätin (tai no, omppa kehotti minua) laittaa uuden osan kehiin :3 Ei ole paljoa sanomista, teksti voi olla vähän niin ja näin kun ei ole tullut kirjoiteltua nyt lähiaikoina niinkään. Toivottavasti jaksatte lukea :D Ja kommentitkin olisivat mukavia ^^

1670397.jpg

Niin siis päätin sen taloesittelyn pistää kun sitä haluttiin.. jonkin verran.. :D No kumminkin, talo ei ole arkkitehtuurin riemuvoitto mutta kelpaa tähän hätään. Tässä on siis talo edestä. Kaikki tarpeellinen on: auto, poreamme ja koirien kopit.

1670402.jpg

Ja sitten talo takaa... Ei mitään suurempaa. Kasvihuone ja koripallokenttä olivat kylläkin pakollisia hankintoja :D Okei jatketaan...

1670404.jpg1670411.jpg

Tässä näette niinsanotun aulan. Tilassa on balettitanko, koirien ruokakupit, kirjahylly, portaat yläkertään ja paljon tilaa... siis PALJON.

1670408.jpg

Ja tässä on sitten perheen pienen olohuoneen... Olohuoneesta ei paljoa sanomista ole, mutta sohva ainakin on :D

1670415.jpg1670416.jpg

Sitten keittiöön. Keittökään ei sen suurempi ilmestys ole, kaikki tarvittava kuitenkin löytyy. Ruokailutila on sitten alemmassa kuvassa. Helyn ja Yaroin yhteinen työkone löytyy yleensä sieltä kun en työhuonetta jaksanut väsätä :D Olen laiska, kyllä kyllä.

1670418.jpg

Ja vihdoinkin päästään Helyn ja Yaroin makuuhuoneeseen. Makuuhuoneeseen pääsee keittiön vierestä. Huone on ruskean sävyinen kuten jo kuvasta näette. Kreo tykkää muuten viettää aikaansa Helyn ja Yaroin sängyllä...

1670422.jpg

Sitten vessaan jonka sisäänkäyni on aulassa. WC on myös hyvin ruskean sävyinen ja melko iso. No onhan perhekkin aika iso.. Ainakin kun lapset saapuvat maailmaan :)

1670424.jpg1670426.jpg

Niin ja lapsista puheenollen... Lapsille rakennettiin oma makuukammari valmiiksi. Huone pysyy yhä maanläheisissä sävyissä. Huoneeseen on kaksi sisäänkäyntiä: toinen aulasta ja toinen takapihalta.

1670441.jpg1670445.jpg

Ja näin päästiin viimeiseen huoneeseen joka on Denzelin ja Mirvan makuuhuone. Huone on muusta talosta poiketen hyvin tumma. Huone on tällähetkellä talon yläkerta mutta lasten makuuhuoneet siirtyvät luultavasti ajan myötä yläkertaan... Katsotaan nyt.

1681044.jpg

Ja lopulta päästään aloittamaan tarina! Mirva odotti jo innolla lapsen saamista ja valmistautuikin sen mukaisesti. Mirva harjoitteli kaikenlaista kokkauksesta pyykinpesuun ja puuarhanhoidosta kehtolaulujen lauluun (toden totta :D). Mikäs siinä, ainakin Darlingsseila on nyt kokki.

1681045.jpg

Ruokapöydässä Mirva kertoi Helylle lapsenlapsen saapumisesta. Hely tietysti reagoi positiivisesti, miten muutenkaan? "Tuleeko siitä tyttö?" Hely kysyi onnessaan. "Emme tiedä.. Emmekä luultavasti ota siitä selvääkään. Tahdomme pitää jännityksen yllä loppuun asti" Mirva sanoi päättäväisesti. Nyt kaikki jännittämään kumpi tulee!

1681046.jpg

Samaan aikaan Kreo oli arkisissa puuhissaan: nimittäin sängynvaltauksessa :D Darlingssien koirilla ei voi selvästikkään olla kovin normaaleja tapoja...

1681048.jpg

Ruuan jälkeen Mirva soitti ystävilleen kertoakseen ilouutisen. Ystävätkin innostuivat asiasta ja hakivat kilpaa kummiksi. "Toivottavasti lapsi ei peri isänsä geenejä" Mirvan ystävä totesi "Ai miten niin? Denzelhän on komea" "Etkö ymmärrä.. miehesi on vähän.. öm.. outo" "Minun mieheni ei ole outo!" Ai eikö? :D (Anteeksi tuo ajatuskupla D:)

1681051.jpg

Illemmalla Mirva jätti ruuanlaiton sikseen ja keskittyi vähän luovempiin asioihin. Mirvan ilta kuluikin nopeasti maalaustelineen ääressä.

1681054.jpg

Samaan aikaan Snowilla on vähän erimielisyyksiä Kreon käytöksestä. *Se törppö valtaa minun valtakunnan! Ja syö kaikki sapuksani! En salli sitä*

1681055.jpg

EN SALLI! (tämä on spartaaaaaaaaaaaa XD(sori taas nuo ajatuskuplat) )

1681056.jpg

Denzel ja Mirva olivat sopineet, että Denzel kertoisi Yaroille tulevasta muksusta. Denzel ei kuitenkaan ollut suorasukaisuuden mestari ja tällä menikin hetken aikaa saada asiansa sanottua. "Öm.. isä.." "Niin?" "Tuota.. öh.. mitens tämän nyt sanoisi.." "TAPOITKO SINÄ JONKUN? D: Ja minä kun luulin että olit hyvä poika..." "En! Kun.. Me saadan Mirvan kanssa lapsi" "Ai lapsi? Siis niikun mukula? OI OI! Hienoa poika, nyt sinusta tulee isä!" Yaroi kyllä on onnellinen kun kuulee poikansa joutuvan vaipanvaihtajaksi...

1681059.jpg

Sinä iltana Mirvan vatsa alkoi kasvaa. Nyt olisi varmaa että lapsi on tulossa (tuo puku taas ei oikein antanut vatsalle periksi).

1681061.jpg

Hely oli liittynyt Yaroin seuraan Denzelin lähdettyä saunasta. "Kulta.. Olethan jo kuullut?" "Mh.. Joo.." "Hyvä. Ajattelin että Mirvalle pitäisi käydä ostamassa hääpuku. Haluan pitää isot.. tarkoitan ISOT häät Denzelin ja Mirvan kunniaksi" Hely sanoi hymy suin "Jahas.. Ihan sama" Yaroi tokaisi ja lähti saunasta.

1681063.jpg

Yläkertaan päästyään Denzel kertoi Mirvalle mitä oli kuullut vanhempiensa puhuvan saunassa. "Ai pakottavatko ne meidät pitämään häät? Minä en halua Denzel! En halua.." "Mutta kai sinä haluat aviollisen lapsen?" "Tietenkin mutta en suuremmin juhlallisuuksi.. Minä tiedän! Mennään salaa naimisiin! Etkä hiisku vanhemmillesi.. Okei?" "Okei.."

1681064.jpg

Niinpä Mirva ja Denzel solmivat avioliiton kätevästi ilman suurempia juhlallisuuksia. En tiedä onko simmaailmassa laillista mennä naimisiin noin mutta hällä väliä. :D

1681071.jpg

Seuraava aamu sujui rauhallisesti. Kumpikaan vanhemmista ei ollut huomannut suormuksia, ainakaan tähän mennessä. Denzel ei niinkään välittänyt muusat maailmasta vaan keskittyi mielummin pelaamiseen.

1681068.jpg

Hely saapui pian pöytään. Mirva yritti pysyä rauhallisena ja toivoa, ettei Hely huomaisi sormusta. Hely kuitenkin oli tarkkasilmäinen ja huomasi heti. "Onko tuo.. naimasormus?" "Tuota.." "Oletteko te menneet naimisiin? Enkä minä tiennyt?" "Me.. me menimme salaa. Emme halunneet suurempia menoja.." "Voi kulta pieni, olisitte voineet kyllä sanoa.. No, ainakin olette onnellisia" Hely sanoi ja nousi pöydästä. Että sillä tavalla...

1681074.jpg

Hely päätti unohtaa kaiken hetkeksi ja lähti pyydystämään perhosia, huonoin seurauksin tosin. Näinkö tämä päivä sitten alkaa? Mikään ei onnistu.. Hely ajatteli synkkänä.

1681077.jpg

Onneksi Yaroi tunsi vaimonsa hyvin ja osasi lohduttaa hädän hetkellä. "Hei kulta. Oletko kunnossa?" "Kyllä.. tai siis.. Denzel ja Mirva menivät naimisiin eivätkä kertoneet meille.." "Ajattele positiivisesti. Ainakaan ei tarviste maksaa niin paljon yksistä häistä" Yaroi sanoi hymyillen. "Kai se sitten on niin..." Yaroi lähestyi vaimoaan suudellakseen tätä mutta Hely käänsi päänsä. "Mitä nyt?" Yaroi kysyi "Tuo koira tuijottaa meitä..." "Ehkä sillä on nälkä.." *Kyllä on! Ruokaa? :<*

1681079.jpg

Ooh. Yaroi on taas löytänyt uuden ajanvietteen! Rubiikin.. öm.. pallon? :D Mikähän tuo on? Ei se ainakaan rubiikin kuutio ole.. No, se on kumminkin liian looginen haaste Yaroin rusinankokoisille aivoille.

1681088.jpg

Joku taisi seota? Toivottavasti Mirvalle ei käy mitään, tai ainakaan lapselle...

1681096.jpg

No onneksi paikalle lenteli terapeutti antamaan diagnoosin. "Hmm.. Katsoo kieroon.. Aika hyvä rintavarustus..." Okei, ensikerralla soitetaan toiselle terapeutille.

1681101.jpg

Mirva ei onneksi kauaa ehtinyt olla pois tästä maailmasta sillä Yaroin oli aika juhlistaa syntymäpäiväänsä. Paikalle oli kutsuttu muutama ystäväkin näkemään kuinka pahasti Yaroi rupsahtaisi.

1681104.jpg

Miksi kaikki näyttävät noin hämmästyneiltä? D:

1681108.jpg

Joo tuota.. köh... Punainen tukka? Mitä tapahtui? Ei kai kukaan tunkenut sitä viimeistä tomaattisosepurkin Yaroin päähän? >:( No sen voi onneksi korjata.. Ei Yaroi nyt kauhean pahan näköinen ole, tosin oli hän nuorempana kyllä vetävämpi mutta niinhän me kaikki :D

1681110.jpg

"Ooh. Jeesus, sinäkö siinä?" Okei ei nyt ihan :D Porukka vaan päätti pistää jalalla koreaksi. Ehkä he juhlistavat sitä etteivät ole itse joutuneet kärsimään punaisista hiuksista? Eipä tiedä..

1681113.jpg

Yaroi sai onneksi ulkonäkönsä parempaan kondikseen. Denzel kyllä jaksoi tunkea Yaroin.. öm.. kaulan läpi? "Poika, tiedän että rakastat minua mutta voisitko irroittaa tuon hilseilevän pääsi irti minusta?!"

1681117.jpg

Yöllä Mirvan vatsa kasvoi taas. Pian saadaan muksuja.. pian saadaan muksuja.. :3 heheh...

1681119.jpg

Mirva ei saanut enään unta sillä vauva potki vatsassa kahden edestä. Niinpä Mirva päätti viettää aikaansa perheen koiraruovan kanssa. Kyllä nuo jaksavat hymyillä... :)

1681122.jpg

Yaroi sen sijaan ei ollut niin hilpeällä päällä. "Ensimmäinen ilta ikäihmisenä ja heti pitää pestä koiria..." Yaroi kirosi pestessään Snowta. Onko Yaroista tullut vähän ärtynyt vanhettuaan?

1681678.jpg

Aamulla Frances alkoi synnyttää. En muistanutkaan odottaa tätä.. Kuinkahan monta pentua maailmaan saapuu?

1681128.jpg

Yksi pieni elefantti marssi näin.. No saatiin ainakin yksi harmaa haukku maailmaan :) Pennun nimi on.. se on.. Voi elämä. En ole pelannut peliä vähään aikaan niin en muista. Se taisi olla Jacko... Juu, se se oli.

1681130.jpg

Hely oli heti tarjoamassa pienelle tulokkaalle keksiä. Eikö tuo teidänkin mielestä ole vähän.. iso keksi koiranpennule?

1681132.jpg

Mirva väsyi helposti raskauden edettyä. Onneksi Mirvan ei tarvitse jaksaa kauaa.. Lapsi syntyy jo ehkä tänään.

1681135.jpg

Hely harjoitteli peilin edessä puhumista heti aamusta. Nainen kumminkin huomasi kauhukseen jotain kauhistuttavaa... "RYPPY! MINULLA ON RYPPY! Eiiiiiii! Minä vanhenen pois..." Ota nyt nainen vähän iisimmin, et sinä kuole.. Vielä :D

1681136.jpg

Denzel ei välittänyt äitinsä ryppyongelmista vaan keskittyi perheen uuteen koiranpentuun. Ehkä mies harjoittelee tulevaa lasta varten? 

1681137.jpg 
 
Darlingssien nauttiessa rauhassa jokapäiväisestä lounaastaan, joku tarkkaili heitä ikkunasta. Kuka ihme haluaa vakoilla Darlingseja? Tämä täytyy selvittää... joskus..

1681138.jpg

Vaikka Yaroi oli jo vanhentunut, ei Helyn ja Yaroin rakkaus ollut sammunut. Yaroi ainakin kävi vielä kuumana Helyyn. Helystä en sen sijaan tiedä.. :D

1681139.jpg

Illalla Denzel roikkui ikkunassa tähtitaivasta tarkkaillen. Pian talon täytty kuitenkin mahtava huudahdus.. "LOHIKÄÄRME!" Denzel huusi. "Siellä oli löhikäärme! Minä näin sen! Sanokaa minun sanoneen, siellä oli lohikäärme!" Anna mä nauran Denzel...

1681140.jpg

Pian tämän välikohtauksen jälkeen oli aika juhlia Helyn syntymäpäivää.. Värjääntyyköhän Helynkin tukka punaiseksi? :D

1681142.jpg

Ei, mutta asu vaihtui kyllä punaiseksi :D Sattumaa? Uskon niin. Nopeasti peilin eteen. Jos saataisiin tuohon vielä vähän eloa.

1681144.jpg

Parempi... (tuo tukka näyttää kyllä niin paperiselta tässä kuvassa) Hely ja Yaroi ovat mielestäni aika tasoissa repsahtamisen suhteen. No ainakin heitä jaksaa katsoa :D

1681146.jpg

Juhlakalun puuhailessa omiaan, juhlavieraat pistivät taas jalalla koreaksi. Jollain ainakin on hauskaa..

1681147.jpg

Takapihalla Yaroi ja Tuomas heittelivät korjea. Tuomas ei oikein tuntunut pitävät Yaroin heittotavasta.. Tai sitten siitä että Yaroi vei "hänen Helynsä". Tutkimattomia ovat miesten tiet.

1681149.jpg

Tämä tästä nyt puuttuikin. Poliisi tuli hilpeästi sireenit soiden pilaamaan kunnon partyt. Että kiitos vaan D:<

1681151.jpg

Vaikka bileet loppuivatkin ihmisväen osalta, koirat jatkoivat oikein hilpeinä bileitä. Enpä tiennyt että perheen koirat osaavat paritansseja :D

1681153.jpg

Dhe synnytys käynnistyi! Noniin nyt sitten odotetaan kumpi tulee.. Oletyttötyttötyttö....

1681156.jpg

Ja se on... TYTTÖ! :D Hahahahahahhaha... Tytöllä on vaaleat hiukset ja harmaat silmät. Mirva nimesi tytön Fruityksi (Ihana nimi, eikö? ^^).

1681161.jpg

Mitäs nyt? Mirva tuli herättämään tytön isoäidin jostain ihmeen syystä.. "Hely, pidätkö Fruitya.. Vatsassa tuntuu oudolta.." Mirva tokaisi mutta laski Fruityn nopeasti maahan. Toinen vauvako?

1681165.jpg

Kyllä. Toinen vauva tulossa. Kumpihan nyt tulee?

1681166.jpg

Poika. No nyt on sitten tyttö ja poika.. Ei ainakaan puutu kumpaakaan :) Niin siis pojan nimeksi tuli Cyril. Pojalla on siskonsa tapaan vaalea tukka mutta vihreät silmät jos oikein muistan...

1681170.jpg

Hely lähti viemään pientä poikaansa kehtoon jolloin muu perhe jäi katsomaan uutta tulokasta. "Ihan kun ei olisi tarpeeksi väkeä talossa!" Hely alkoi kirota "Jumala, miksi? MIKSi?" Yaroi huitoi Heyln vieressä. Denzel vain katsoi rauhallisena tytärtään ja nosti tämän lattialta.

1681173.jpg

"Minulla on oma.. tytär?" Khyllä, sinun tytär.. Denzel sanoi vähän hämillään mutta ymmärsi pian tapahtuneen ja hymyili pienelle tyttärelleen. Näin sen kuului olla.

1681174.jpg

"Öitä pikku prinsessa" Dezel leperteli Fruitylle laskiessa tämän kehtoonsa. Mitäs Denzel sitten sanoo kun pitää vaihta vaippoja, ha? :D

Siinä oli teille uusi osa taas hetkeksi aikaa :) Kuten ehkä olette jo kuulleet, uutta osaa ei taas vähään aikaa tule sillä vietän kesälomaa melko kevyesti enkä vaivaudu niinkään istumaan koneella kirjoittamassa uutta osaa (ei muuten, yhden osan tekeminen vain kestää niin kauan...) Toivottavasti pidätte. Kommentoikaa ihmeessä! Olisin otettu :)

Kiitos <3