Arvatkaas mitä? Normaalit päivitykset palaavat! Meikäläisellä siis alkoi koulu maanantaina (tosin ei sinne hirveä ikävä ollut) joten päätin nyt että voin alkaa päivittää normaalisti. Se siis tarkoittaa että osia ilmestyy 2-4 viikon välein riippuen innostuksestani kirjoitukseen C: Toivottavasti jaksatte vielä tauon jälkeen kommentoida ja seurata! Eipä tässä varmaan muuta... Nyt sitten vaan lukemaan!

1849117.jpg

Denzel ja Mirva olivat jo tottuneet asemaansa vanhempina mutta jokin tuntui silti puuttuvan... Arvaatte kai... "Denzel..." "mh?" "Mitä mieltä olisit lapsesta?" "Mä käsitin että meillä on jo... Vai... onhan meillä?" "On on, mutta siis yksi lapsi lisää!" Denzel katseli hetken ilmeettömänä vaimoaan kunnes uskalsi vähän virnistää. "Joo mikä ettei jos sä ruokit sen" "Hänet" "No ihan sama". Ja sitten.. no, tiedätte kai senkin.

1849125.jpg

Mirva rakasti erityisesti vaaleaa pientä tytärtään, Fruitya. Aina kun Mirvalla oli aikaa, tämä oli halimassa ja syöttämässä pientä päivänpaistettaan.

1849141.jpg1849160.jpg

Helyn tultua töistä koko porukka Yaroita lukuunottamatta päätti nauttia yhdessä päivällistä. "Mä en kyllä käsitä noita miespuolisia astronautteja. Ne oikeesti luulee olevansa jotain elämää suurempia olentoja. Siis yks käynti kuussa, mitä ihmeellistä?" "Öm.. äiti.." "Ei nyt Denzel... Mirva, älä syö nöin nopeasti, se ei tee sinulle hyvää. Niin mihin jäinkään? Aivan niin... Niihin astronautteihin..."

1849173.jpg

Yaroilla oli kiintoisa tapa pomppia öisin ylös sängystä keskellä yötä ratkaisemaan rubiikin..palloaan. Ratkaiseekohan äijä sitä unissaan vai onkohan tyyppi vaan tullut höperöksi vanhettuaan?

1849174.jpg

Jostain syystä muu väki nousi sängystä heti Yaroin perään keskellä yötä. Eikä siinä vielä kaikki, joku tanssikerhon tantta oli vielä keksinyt ravata sisään ja onnitella Denzeliä klubiin pääsystä. Että sellaista yöelämää...

1849181.jpg

Hely ei tosin talon yöelämästä ollut kiinnostunut vaan keskittyi mielummin yksinoloonsa. Näin vilkkaan perhe-elämän keskellä tarvitsee välillä omaa aikaa.

1849197.jpg

Yaroi oli sillävälin tutkimassa taivaan ihmeitä. No, kullakin on tapansa rentoutua arjen keskellä... Yaroi sitten rentoutuu etsimällä planeettoja.

1849208.jpg

Denzel oli päättänyt että saatuaan lapsia tämä hankkisi työpaikan. Denzel oli kyllä jo kauan etsinyt paikkaa aerobik -ohjaajana ja vihdoinkin paikkaa tarjottiin läheisestä kuntokeskuksesta. "No onhan sekin alku" Denzel huokaisi ja alkoi kirjoittaa työhakemusta.

1849216.jpg

Denzel saikin paikan lähes siltä istumalta ja heti seuraavana aamuna häntä tultiin hakemaan töihin. Kuski jaksoi kauan töllöttää Denzeliä ennen kuin lopulta suostui lähtemään. Äijä on kumminkin vaan kade kun ei omaa noin komeaa naamaa.

1849221.jpg

Mirva oli voinut pahoin jo monta tuntia Denzelin lähdettyä. Toivottavasti se ei ole mitään sen vakavempaa... Yaroi ei kyllä tunnu välittävän sitten yhtään, äijä puhuu mielummin seinälle...

1849224.jpg

Pahoinvoinnin kaikottua Mirva sai kokea pienen muodonmuutoksen (mä en sitten koskaan kyllästy :D). Nainen nuoreni heti silmissä. Mirvan kauniit piirteet tulevat kivasti esille.

1849234.jpg

Emme olekkaan puhuneet Yaroin työmenestyksestä vähään aikaan. Yaroi siis on tällä hetkellä karhuryhmän johtaja... tai mikä se taas tarkalleen olikaan. Yaroi siis on jo aika lähellä uransa hiuppua! Meikäläinen on aika onnellinen sillä en ole koskaan saanut ketään lainvalvontauran huipulle pelkkää laisuuttani.

1849245.jpg

Sillä välin kun muu väki pyöri töissä, Mirva yritti parhaansa mukaan pitää taloutta pystyssä.  Kyllähän Mirva siinä onnistuikin vaikka jotkut kotityöt eivät Mirvaa oikein innostaneet. Vaikka joo, ketä nyt kiinnostaisi pestä koiran ruokakuppia?

1849251.jpg

Ruuanlaitto sen sijaan sujui Mirvalta ilman sen suurempia dramatisointeja. Onneksi, itse en ainakaan jaksaisi uusavuttomia simejä.

1849258.jpg

Sitten tapahtui jotain vähän odottamattomampaa: Mirva huomasi olevansa raskaana (paita tosin ei taaskaan antanut periksi). Mirvan ja Denzelin puuhat olivat sittenkin tuottaneet tulosta. Nyt sitten vaan odottamaan uutta mukulaa.

1849263.jpg

Arvaatte varmaan mitä Mirva mieluiten kotona puuhaa? Kyllä, ruokkii ja hoitaa pieniä vaaleatukkaisia ihmeitään. Mirva oli erittäin kiintynyt molempiin lapsiinsa. Lapsien hoitaminen sujui oikein sujuvasti siksi että Mirva oli vasta alittelija muksujen kanssa.

1849273.jpg

Denzel sen sijaan oli vähän kiinnostuneempi perheen puutarhasta joka oli päässyt vähän... villiintymään lievästi sanottuna. Vihdoinkin joku muisti pitää siitäkin huolta. Kaksoset vievät helposti koko talouden huomion.

1849282.jpg

Kun muksut ja puutarha oltiin saatu kuriin, Denzelin oli aika kuulla ilouutinen. "Denzel! Me saamme vauvan!" Mirva hihkaisi ja rutisti Denzeliä. "Ihanko tosi?" (tässä kohdassa luultavasti mietitte onko Denzel jotenkin sokea? Vastauksen varmaan arvaattekin) "Kyllä! Eikö olekkin hienoa!" "Onhan se mutta älä herätä lapsia" "Oh, anteeksi" Mirva sanoi ja hymyili leveästi.

1849285.jpg1849287.jpg 

Eipä aikaakaan kun oli jo aika juhlia kaksosten syntymäpäiviä. Toivottavasti lapsista tulee kauniita C: Uskoisi ainakin kun on sentään noin nätit vanhemmat...

1849299.jpg

Okei Cyril kaipaa ainakin muodonmuutosta... ja HETI. Mutta ei poika mitenkään rumalta vaikuta, tosin otin kuvan aika huonosta kuvakulmasta että jee.

1849304.jpg

Hely ei vaikuta olevan kovin..köh.. tyytyväinen jälkikasvuunsa? No kyllä naisen ilme kohta vaihtuu kun saadaan mukulat peilin eteen.

1857260.jpg

Tadaa C: Eikö olekkin söpö lapsi? Itse olen ihan hurmioissani näistä pienistä blondeista. Molemmat kaksoset ovat aivan uber siistejä mutta Cyril on sitten kaksosista ujompi ja leikkisämpi. Ja horoskooppi on sitten Rapu.

1849313.jpg

Fruitystakin tuli oikein suloinen pikkutyttö. Fruity on Kaksonen ja on kaksosista menevämpi sekä vakavampi. Mutta molemmat ovat kyllä söpöjä, vai mitä sanotte?

1857263.jpg

Tosin kaikki eivät ole täydellisiä. Cyrilin ujon ulkokuoren alta paljastui vähän äänekkäämpi persoona. Lievästi sanottuna... Muksu rääkyi suoraa kurkkua vaikka ruoka oli ihan nokan edessä.

1857271.jpg

Joo-o että se koirien kuristaminen on sitten periytyvää. :| Ei kiva. Varsinkin kun Cyrus on perheen ainoa koiranpentu. En tahtoisi hankkia uusia koska lapset on koiratappajia...

1857277.jpg

Nuorenparin hoitaessa muksuja, Hely ja Yaroi saivat nauttia kahdenkeskeisestä ajasta taas vaihtelun vuoksi. Kuten ehkä näkyy, molemmat olivat hyvin iloisia, luultavasti siksi että heidän lapsenlapset olivat niinkin kaunista tekoa. No sitten puhuttiin ummet ja lammet siitä, kuinka menestyviä lapsista voisikaan tulla vanhempina.

1857278.jpg

Haa, kuka tunnistaa posen? Tämähän oli... olisiko ollut Dralingssien toisessa tai kolmannessa jaksossa kun Yaroi halasi Gettoa. Aika söpöä vaikka Denzel näyttää jotenkin.. oudolta? Suonet pullottaa kädestä... Vai luuleeko meikä vaan omiaan?

1857280.jpg

Blondeilla on aina hauskempaa, tai ainakin niin tavataan sanoa. Itse en kyllä ole samaa mieltä mutta kyllä Fruitylla tuntuu ainakin olevan oikein hupaisaa stereoiden äärellä. Ehkä tytöstä saadaan isänsä seuraaja tanssin saralle?

1857284.jpg

Yaroi saapuikin seuraavana työpäivänään töistä mukava yllätys mukanaan: Nimittäin ylennys. Tarkemmin sanottuna, Yaroi on enään yhden ylennyksen päässä uransa huipusta! Ei tarvitse enään kauaa odottaa että saadaan pappa eläkkeelle.

1857291.jpg

Ja samoihin aikoihin Cyruksen olikin sitten aika kasvaa aikuiseksi koiraksi. Mitäs tuosta nyt sanoisi... Näyttää Snowlta jonkin verran. Ei sen mummelin perimät niin vain katoakkaan 8D

1857295.jpg

Isovanhemmat eivät tienneet vielä uuden lapsen tulosta (tai jos tiesivätkin niin olivat jo ehtineet unohtaa koko aiheen) joten Denzel päätti vähän piristää iltaa tällä ilouutisella. No olivathan vanhukset oikein mielissään ajatuksesta. Yaroi ainakin saisi kunnon naurut poikansa vaipanvaihtoyrityksistä.

1857303.jpg

Denzel kuuli pian kolauksen yläkerrasta ja juoksi heti katsomaan mitä oli tapahtunut. Mirva kompuroi lattialla ja Denzel ryntäsikin heti nostamaan vaimonsa pois laittian tasolta. "Kulta, oletko kunnossa? Sano jotain" Mirva hengähti ja hymyili "Ei minulla hätää ole, kunhan kompastuin... pelästyin kun lapsi potkaisi" "Potkaisiko se?" Denzel sanoi innoissaan ja katseli vaimonsa vatsaa "Kohta meillä on yksi pikku päivänpaiste lisää"

1857309.jpg

Darlingsien aamu alkoi melko rauhallisesti. Yaroi nousi aikaisin aamulla lukemaan mekaniikan oppikirjaa. Yaroi halusi palavasti ylennyksen joten opiskelu oli lähes pakollista. (ei reps tuota ilmettä :'D)

1857311.jpg

Mirva taas sai ottaa vähän rennommin kun oli raskaana. Nainen keskittyi mieluiten taidokkaiden taulujen maalaamiseen. Pakko sanoa että Mirva alkaa olla jo aika hyvä tuossa.

1857313.jpg

Ei, en voi olla koskaan hankkimatta koiranpentuja. Perhe päätti hankkia Cyrukselle puolisoehdokkaan. Tässä on sitten perheen uusi koira. Arvatkaa muistanko nimeä? No enpä tietenkään. Voi kettu... Noo se selviää ensi osassa.

1857316.jpg

Mirvan synnytys käynnistyi seuraavana päivänä aivan yllättäen. Mirva huusi niin kovaa kun pystyi "DENZEEEEEELL... SE SYNTYY"

1857479.jpg

Pian Denzel pinkoi paikalle. Tietenkin mies oli taas todella hyödyksi. Äijä vain haukkoi henkeään ja supisi jotain rauhoittavaa vaimoleen

1857480.jpg

Lopulta maailmaan tupsahti pieni vaaleatukkainen tyttö... jolla on varmasti oikein nätti nimi, mutta minut tuntien, en vain muista likan nimeä >< Yhyy, nyt hävettää. Ei tuollaiset asiat tunnu pysyvän päässä. No kumminkin, tyttölapsi tuli. Itse olen ainakin oikein onnellinen <3

1857482.jpg1857483.jpg

Uuden lapsen myötä yläkerta päätettiin uusia. Jokainen muksu sai yläkerran myötä oman huoneen. Tässä näette uuden tulokkaan huoneen. Kuten näette, huone on hyvin vahva tiilenpunainen ja värimaailma sen mukainen. Hyvin uusi tulokas tuntuukin viihtyvän huoneessaan.

1857485.jpg

Tässä on niinsanottu aula jossa on ovet kaikkiin huoneisiin. Noniin jatketaampas matkaa...

1857488.jpg1857493.jpg

Tässä on sitten nuorenherran huone. Huone on sinisävyinen ja hieman viileän oloinen. Ei sillä että sininen olisi poikien väri tai jotain... Huoneessa on tietenkin kaikki tarpeellinen: Kehto, lelulaatikko, vaipanvaihtopöytä ja sohva vanhempaa väkeä varten.

1857494.jpg1857497.jpg

Sitten päästään Fruityn huoneeseen. Tämä huone on sitten myös melko punasävyinen. Tai no, melko ja melko, se ON punasävyinen. Eipä tästä paljon sanottavaa... Jatketaanpas...

1857498.jpg

Muksujen myötä tarvittiin myös ylimääräinen vessa. Suuri ikkuna tekee huoneesta oikein valoisan. Juu kyllä minä tiedän, isot ikkunat ovat tirkistelyn kannalta vähän inhottavia, mutta Darlingsien onneksi sielläpäin ei oikein naapureita asustele.

1857499.jpg1857500.jpg

Ja sitten lopuksi vanhempien makuuhuone. Pitihän sekin remontoida kun muksutkin saivat upouudet makuuhuoneet. Anteeksi, kuvat on otettu pimeässä mutta Mirvalle piti antaa nukkumisrauha. Mutta siis huone on avara ja vaaleasävyinen... että sellainen remontti sitten.

1857501.jpg

Uudessa huoneessa olikin hyvä alkaa opettaa lapsille tarpeellisia taitoja. Pieni Cyril sai oppia puhumisen jalon taidon isäpapaltaan. Denzel oli tietenkin ratkiriemuissaan kun poju sanoi "Ishi".

1857502.jpg

Isoäidin rakkautta... :) Pieni Fruity sai usein olla isoäidin huomion kohteena. No hyvä niin, ainakin saadaan enemmän perintöä kun Hely kupsahtaa... Haha...

1857503.jpg

Darlingsien koirakaraoke. Snow tykkää ulvoa iltaisin musiikin tahdissa. Saisikohan siitä hyvät rahat jos veisi Snown vaikka Talenttiin?

1859987.jpg

Perheen uusi pikku prinsessa sai usein reilusti huomiota, erityisesti Denzeliltä. Denzel alkaa vähitellen vaikuttaa iha kunnon isältä... Ei silleen että Denzel ei olisi isä ollut... tai.. antaa olla...

1859993.jpg

Koirien pesu oli ehkä perheen inhotuimpia kotitöitä. Syynä saattoi ehkä olla Cyruksen villi luonne. Tämä kun tykkäsi pinkaista pakoon aina kesken kylpyhetken... "HEII! CYRUS! HETI TÄNNE!" Hely kiljui. Täältä tullaan vapauuusss.

1859996.jpg

Ja niin tuli aika juhlia pienen prinsessan synttäreitä. Tytöstä tulee varmana vähintään yhtä kaunis kuin siskostaan :)

1859998.jpg

Ja niin tulikin <3 Oi voi tyttö on kyllä sitten suloinen. Taas voimme ylistää taianomaista muistiani... En muista likan nimea enkä täten mitään muutakaan... Anteeksi, lupaan hankkia kaiken tiedon seuraavaan jaksoon.

1857525.jpg1857527.jpg

Yllättäen myös kaksosten oli aika kasvaa. Nätit piirteet tuntuivat säilyneen hyvin. Meikäläinen sitten vihaa noita pyjamoija. Noniin nyt sinne peilin eteen ja mars!

1857528.jpg1857530.jpg

Hyvältä näyttää. Muksuista tuli siis oikein hyvän näköisiä. Tässä on meillä oikein hyvää perimäainesta.

Toivottavasti piditte osasta. Inhottavaa sanoa että osia ilmestyy nyt sitten harvemmin mutta kuitenkin tasaiseen tahtiin. Koulu painaa päälle vaika olenkin ihan hyvä oppilas (ei tämä ole mitään itserakkautta... Se on totta). Koko ajan olisi joku ryhmätyö tehtävänä ja kaikkea kivaa. Minulla on myös toinen sivusto (tai oikeastaan käyttäjä) hoidettavana DeviantArtissa ja se viekin paljon koneaikaani. Mutta niin, uutta osaa pukkaa ulos varmaan kuukauden sisällä. Koulussa on paljon hommaa ja juhlat ovat tulossa, siis järjestän juhlat ihan kavereiden kesken, ja sekin vie vähän aikaa. Kiitos kun jaksatte vielä olla kiinnostuneita <3

Kommenttia siis <33