Jumaliste. Sims varmuuskopio ja muut tallenukset sekä ladatut ovat sitten kadonneet.                                                                           -iskee päänsä pöytään-  Juuri kun luulin että pääsen aloittamaan niin käy NÄIN. Jotenkin arvattavaa kun meikäläisellä on tuntunut olevan niin huono onni koko pelin kanssa että ksopkgopkrg sitten.

En ole kyllä aloittamassa uutta tarinaa. Kaikkien tavaroiden lataaminen uudelleen tuntuu niin rasitavalta, että päähän sattuu. Sitäpaitsi tämä oli viimeinen pisara. Kuka tuollaisen kanssa jaksaa tapella?! Ei, tämä ei vain ole tarpeeksi tärkeää että alkaisin söhliä kaiken alusta. Olen pahoillani... Kyllä minä yritin, mutta näin vain kävi. Mietin kyllä että jos sims 3 saa minut innostumaan, alan sen kanssa söhliä jotain. Tai jos satun sille päälle että lataan simssin täyteen kamaa, voisin ehkä kirjoittaa jotain. Mutta turha teidän on mitään odottaa~

Anteeksi tästä, mutta tämä on elämää. Kaikenlaista sattuu. Toivottavasti pääsen joskus tekemään jotain ilman stressiä ((: