Terve kaikki! Muistattehan vielä minut? Frankie täällä ;) Olen sitten palannut taas kirjoittelemaan uuden LC:n kera. Edellinen loppui kun peli kaatui pahanpäiväisesti. Kaikki siis katosi. Tontit, perheet, valokuvat... kaikki. No mutta nyt olen päässyt yli edellisen perheen katoamisesta ja uusi LC alkaa tästä. Vanhat ja uudet lukijat ovat kaikki tervetulleita. Toivoisin kommentteja kaikilta joilla on edes jotakin sanottavaa <3 Ja HUOM! Ensimmäinen osa on sitten hyvin lyhyt, kuvia ei todellakaan ole tarpeeksi ja jakso on aikamoista pikakelausta. Ja nyt voimme aloittaa...

1407513.jpg

Tässä siis on Darlingsin suvun aloittaja, Yaroi Darling. Yaroi on sinkku (joka on tässä vaiheessa ihan tavanomaista), valmiina perustamaan perheen unelmiensa naisen kanssa. Yaroi on Neitsyt eli hän on erittäin siisti sekä hieman vakava tapaus. Yaroi pitää blondeista jotka osaavat kokata ja inhoaa haisevia simejä. Yaroi on perhetavoitteinen ja elämäntoive on saada kuusi lastenlasta. Huhhuh.. tuon toteuttmisessa voi tulla hieman pulmia.

1407520.jpg  

Ja tässä, hyvät naiset ja herrat, on Yaroin yksiö. Kaunis, eikö vain? Rahaa ei ollut paljon joten tuollaiseen piti tyytyä. Onhan siinä wc ja kaikki muukin tarpeellinen. Rahaa Yaroille jäi käteen reilut 500 simoleonia.

1407523.jpg

Heti ensimmäiseksi Yaroi päätti tutustua ruuanlaiton saloihin. Ruuanlaittohan on tunnetusti aika tärkeä taito. Yaroi kauhisteli jo ensimmäisiä ohjeita kuten: "kuinka valmistat mehua itse?" tai "leivo pastejoita vartissa". Meidän Yaroi on joskus niin taitava tapaus. :D

1407532.jpg 

Onneksi Yaroi ei ehtinyt kauaa kauhistella kirjan sivuja. Paikalle nimittäin saapui kauan odotettu posteljooni. Yaroi päätti mennä heti tekemään tuttavuutta, kavereitahan on aina hyvä olla pari kappaletta.

1407536.jpg

Yaroi, kohtelias kun oli, päätti aloittaa keskustelun. "Joten... käytsä usein täällä?" Yaroi sanoi hilpeänä. "N-no se kuuluu työhöni" Posteljooni vastasi. "Aijaa! Mä en tiennykkään" Hei haloo Yaroi, ootko koskaan kuullut posteljooneista?

1407539.jpg

Posteljoonin karattua paikalta, Yaroi päätti etsiä itselleen hyväpalkkaisen työpaikan. Pian silmään osuikin paikka Vartijana. Palkkakin oli kohtalainen joten Yaroi päätti ottaa työn. Työt alkaisivat vasta huomenna joten Yaroilla olisi aikaa tutustua naapurustoon. Kunhan perustarpeet on hoidettu...

1407540.jpg

Pian Yaroin ovelle saapuikin muutama innokas naapuri jotka halusivat toivottaa Yaroin tervetulleeksi naapurustoon. Yksi naapureista oli ihan siedettävän näköinen vaikka omistikin samanlaiset vaatteet kuin Yaroi...

1407542.jpg

..toiset taas eivät olleet aivan niin...krhm.. hurmaavia persoonia.

1407546.jpg

Rumia tai ei, pakko Yaroin oli kavereita saada. Niinpä koko joukko (Benjamin Lohelaa lukuun ottamatta) päätti käydä vesisotasille. "Haha! Mä oonkin aika haka tässä... kannattais perääntyä ajoissa!" >:) Ettei joku vaan luulisi itsestään liikoja?

1407551.jpg

Jep, taisin osua oikeaan :D Yaroi oli kaikkein suosituin kohde seuraavat kosteat kaksi tuntia. Herra sen sijaan ei osunnut iste yhtään keneenkään.

1407554.jpg

Lopulta Yaroi kyllästyi olemaan pommituksen kohteena ja päätti päästää valloileen luovan minänsä. Yaroi kuvitteli olevansa jotenkin haka tässäkin lajissa mutta sai aikaan vain harmaata mössöä joka ei oikein esittänyt mitään. "Kaikkihan näkevät että se on hevonen!" Yaroi sanoi esitellessään maalaustaan naapureilleen. Naapurit saivat kyllä pian kyytiä kun Yaroi huomasi heidän hyvin vähäisen kiinnostuksen hänen maalaustaan kohtaan.

1407557.jpg

Pettyneenä naapuriensa reaktioon, Yaroi nappasi jääkaapista Fantaa ja istahti yhden simoleonin nojatuoliinsa. "Mitä ne oikein kuvittelee olevansa..." Yaroi murisi hörppiessään samalla Fantaa. Fanta päivässä pitää tyhmät naapurit loitolla, tai... niin Yaroi ainakin ajattelee.

1407559.jpg

Illan saavuttua Yaroi päätti lähteä tutustumaan Stadin yöelämään. Ehkä matkalla voisi löytyä kelpuutettava puolisoehdokaskin?

1407563.jpg

Perille päästyään Yaroi päätti ensimmäiseksi testata discon liekinheittimet. Liekinheittimistä ei ollut kuitenkaan kauaa iloa Yaroille, joten tämä suuntasi kohti poreammeita. Ehkä sieltä löytyisi "se oikea"?

1407566.jpg

Hahaa! Bingo. Blondi kello kahdessa Yaroi. Tänään kävi tuuri. Neidin nimi on Hely Keisarinvaara (mä kyllä ihmettelen noita persoonallisia nimiä joskus..). Yaroi iskikin heti silmänsä tähän vaaleahiuksiseen olentoon. Ehkä hänessä olisi tulevaa vaimoainesta?

1407567.jpg

Yaroi menikin heti iskemään tätä blondia ilmestystä (tiedän, tiedän... kuulostaa oudolta :D). Pari tulikin heti juttuun, mutta Yaroi päätti säästää parhaat jutut myöhempään ja keskusteli Helyn kanssa vain niin kauan, että sai tämän puhelinnumeron.

1407571.jpg

Ikävä kyllä Yaroille (mies kun on) iski kauhea himo hodareihin kesken syvällisen keskustelun ja päätti laittaa koko porukalle hodareita. Hely otti kyllä aika pahakseen Yaroin käytöksestä ja karkasi paikalta. Yaroi suri asiaa hetken mutta hän tiesi, että Hely antaisi pian anteeksi.

1407573.jpg

Yaroi saikin pian juttuseurakseen vähän erillaisen persoonan. "Kuule poika. Näen että sinulla on sydänsuruja mutta löydät vielä sen henkilön joka todella rakastaa sinua!" Yaroi vain tuijotti vanhusta eipäilevänä ja päätti sitten karata paikalta ennen kuin mitään ehtisi tapahtua.

1407577.jpg

Kotiin päästyään Yaroille iski yllättäen nälkä. Yaroin vatsaan kyllä tuntuu mahtuvan paljon sapuskaa, mies nimittäin napsii iltapaloja toisensa perään. Ihan okei kunhan et liho... Vihaan läskejä simejä :D

1407579.jpg

Ja sitten treenamaan! Kuten ehkä muistatte, Yaroi sai töitä vartijana ja ylennykseen siis tarvitaan yksi kuntopiste. Yaroi olikin yllättävän innokas treenaaja ja yksi kuntopiste nousi mittariin alle aikayksikön.

1407583.jpg

Ja nyt voimme siirtyä yhteen Yaroin lempiharrastuksista.. nimittäin JORAUKSEEN! Kyllä. Jos hupipalkki on pohjalukemissa eikä maalaus kiinnosta, niin ainahan voi jorata! Jostain syystä Yaroin pitää näyttää jotenkin erikoiselta joratessaan. Joskus ollaan vähän kiukkuisempia...

1407587.jpg

...ja joskus taas vähän hilpeämpiä.

1407590.jpg

Sitten olikin aika kutsua Hely vierailulle. Heti neidin saavuttua Yaroi oli heti iskemässä tätä. Ja niin se tunnelma senkun lämpeni...

1407595.jpg

...ja lämpeni...

1407597.jpg

...ja lämpeni. Ai hellanlettas kun noi on lutusia <3 Krhm... siis... Yaroi sai sitten ensisuudelmansa Helyltä. Noista kyllä tulee oiva pari (älkääkä väittäkö että pilasin yllätyksen, kyllä te sen tiesitte, ettekö vain? :D)

1407599.jpg

Ja näin se suhde senkun eteni. Saatatte ehkä arvata mitä tästä sitten seuraa? Tyypit menee naimisiin.. saa muutaman muksun ja niin edelleen... Hei hei hei, eipäs mennä asioiden edelle vielä. Pysytään tässä hetkessä. :D

1407602.jpg

Yaroi päätti sitten kutsua kultansa illalliselle syömään.. salaattia... No kai se ihan romanttista on :D Onhan heillä toisensa <3

1407611.jpg

No Hely sitten muutti Yaroin luo. Taloa laajennettiin sillä Hely toi yli 10 000 mukanaan mutta en vaivautunut ottamaan kuvaa vielä tässä vaiheessa. Helyn lasit siis otettiin pois ja hiuksia lyhennettiin kuten jo näkyy. Ärsyttää vain nuo naisen kulmakarvat, näyttää niin tuimalta välillä. Niin siis Hely on myös perhetavoitteinen, elämäntoiveena olis lainvalvonta uran huippu mutta koska Hely on nyt perheen tienisti, hän ei ole aikeissa vaihtaa Kenraalin asemaansa Vartijaksi. Odotetaan että Yaroi alkaa tienata kunnolla.

1407614.jpg

Helystäkin paljastui sisäinen taiteilija, aivan kuten Yaroista aikoinaan. Naisella olikin hyvä maalauskohde: nimittäin hän itse! Siitähän on aina hyvä aloittaa. ;)

1407617.jpg

Tässä välissä Yaroi sitten ehti käydä ensimmäistä päivää töissä. Mies saikin heti ekalla kerralla ylennyksen joten sitä piti juhlistaa... "Hei kultasen. Mitäs jos me vaikka...?" "Luit ajatukseni senkin komistus" >:)

1407622.jpg

Ja eikun lakanat pöllyämään!

1407627.jpg

Voi...<3 Nyt Helyn vatsassa sitten kasvaa pieni ihminen. Ajattelin varoittaa teitä sillä en jostain syystä ottanut kuvaa kun vatsa kasvoi ekan kerran... Olen joskus HYVIN unohtelevainen.

1407638.jpg

Pian aamu sarastikin Cayne Cityssä (jos joku ei ymmärrä niin Yaroi ja Hely asuvat sielä). Yaroi nousi aikaisin ylös laittamaan kullalleen aamiaista ja tujakat aamukahvit että tämä jaksaisi komentaa alokkaita koko pitkän päivän.

1407642.jpg

Yaroin jo lähdettyä töihin, Helyä tultiin sitten hakemaan oikein näyttävällä tavalla. "ALOKAS KOIVISTO! PITÄKÄÄ SITÄ KONETTA VÄHÄN PIENEMMÄLLÄ! EIHÄN TÄÄLLÄ KUULE EDES OMIA AJATUKSIAAN!" Hely kiljui kurkku suorana. "Mutta rouva kenraali..." "EI MITÄÄN MUTTIA! JA LIIKETTÄ SIIHEN KONEESEEN NIINKUIN OLISI JO!" "Kyllä rouva kenraali..." Ja pian kopteri oli kadonnut yhtä nopeasti kun se oli saapunut.

1407645.jpg

Pian Yaroi ssapuikin sitten töistä... tällä kertaa ilman ylennystä ja 500 simoleonia köyhempänä sillä hän oli juuri onnistunut rikkomaan poliisiaseman ainoan tietokoneen. Jostain syystä mies oli kuitenkin kauhean hilpeällä päällä... Olisiko sillä jotain tekemistä tulevan vauvan kanssa?

1407651.jpg

Ja pian myös Hely saapui töistä... taasen hyvin näyttävästi. Kaiken lisäksi puoli naapurustoa oli päättänyt juuri sillä hetkellä raahautua paikalle ruikuttamaan helikopterin melusta. Pysyisivät vain omalla tontillaan niin ei tarvitsisi häiriintyä.

1407656.jpg

Ooh, perhedraamaa näkyvissä :O Okei eli tämä kaikki alkoi kun Hely oli suihkussa. Tunnetusti Hely on hyvin herkkä nainen joten hän suuttui aika pahanpäiväisesti kun Yaroi asteli vessaan kesken kaiken. Helypä otti tästä itseensä ja päätti mennä haukkumaan Yaroin pystyyn tirkistelystä. Yksinkertaista, eikö? "Tajuatko yhtään, että minulla on oikeus yksityisyyteen herraseni?" Hely tiuski. "Tajuatko yhtään että se on MINUN vessani?" "Jonka minä maksoin!" Sitten tuli syvä hiljaisuus. "No antaa olla!" Hely karjaisi ja palasi takaisin sinne mistä oli tullutkin. "Miten vaan..." Yaroi tokaisi ja painui väsyneenä pehkuihin. 

1407661.jpg

Ja tässä, hyvät naiset ja herrat, on Marianne Hamara. Saatatte jopa tuntea hänet jos teillä on yhtään kokemusta Sims 2 pelaamisesta. Marianne on siis Helyn ainoa naispuolinen ystävä, jos häntä nyt voi ystäväksi edes kutsua... nainen ehti juoda koko talon kahvivarastot tunnissa. Että kiitos vaan.

1407663.jpg

Hääsettyään Mariannen kahvivarastoja tyhjentämästä, pari päätti viettää romanttista iltaa yhdessä. Yaroi oli oikein kokannut kumppaniaan varten sillä hän halusi osoittaa kuinka paljon välitti Helystä. "Kulta...tuota..um.. Tiedän että olet ollut vähän ärtyny tässä lähiaikoina mutta... T-toivon että tämä korvaa kaiken" Yaroi kaivoi taskustaan mustan rasian ja työnsi sen kohti Helyä.

1407671.jpg

"Hely... t-tulisitko vaimokseni?" Yaroi kysyi epäröiden samalla, kun Helt aukaisi rasian. "Voi Yaroi... Tietenkin tulen! Voi se on niin kaunis..." "Pidätkö siitä?" "Tietenkin!" Hely pyyhki silmäkulmiaan ja sovitti sormusta sormeensa. "Minusta tulee Darling..." Hely sanoi haltioissaan "Pidettäisiinkö häät huomenna?" Yaroi vakavoitui "M-mitä?" "Niin, huomenna. Tiedän jo kenet haluan kutsua! Sopiihan se?" Yaroi tuijotti hetken epäröiden "Kyllä se sopii... luulisin" "Hyvä! Menen heti sovittamaan hääpukua! Pitää valmistella ja tilata kakku ja bla bla bla..." Hely kipaisi nopeasti makuuhuoneeseen ja Yaroi jäi yksin syömään spagettia.

1407678.jpg1407682.jpg

Ja nyt Yaroin jorausilmeet osa 2! :D Tällä kertaa oli hyvä syy jorata, mieshän on menossa naimisiin! Yaroi ei vieläkään oikein käsittänyt sitä vaan ravasi ympäri tonttia ylistämässä jumalaa kauniista vaimosta ja rahoista joilla hän sormuksen hankki.

1407688.jpg

Sitten koittikin hääpäivä (huomatkaa Helyn vasta!). Hely oli luvannut valmistella kaiken valmiiksi joten häät alkoivat heti kun Yaroi saapui töistä. "Hei kulta!" Hely sanoi hilpeänä ja halasi Yaroita. "Arvaa kenet kutsuin häihimme?" "Mmh...?" "Kaikki exäni!" Yaroin silmät suurenivat "Mi-mitäh?" "Kaikki..." "Kuulin kyllä! En vain tajua miksi? He...hehän ovat exiäsi! Ovat varmasti kaikki mustasukkaisia!" "Eivät he ole... He ovat oikein mukavia, usko minua" Yaroi katsoi pitkään maahan ja huokaisi sitten. Kai sitten on pakko.. 

1407696.jpg1407700.jpg

Ja niin saapuivat exät! Kuten huomaatte, Helyllä on oikein hyvä miesmaku :DD Kaikki vaikuttivat vähän vakavilta häihin tullessaan. Haluaako kukaan arvata miksi?

1407707.jpg

Existä huolimatta Hely ja Yaroi menivät naimisiin. Helyn silmät valuivat kuin vesiputoukset kun Yaroi pisti sormuksen Helyn sormeen. Nyt he olisivat aina yhdessä, kunnes kuolema heidät erottaisi. Söpö pari he kyllä ovat, pakko myöntää <3

1407712.jpg

Ja koska häistä ei tullut otettua parempaa kuvaa niin pistimpä tämän. :D Eli siis... Juhlissa oli aikamoinen meininki päällä. Ensin syötiin Helyn valmistamaa Mansikkamoussekakkua, sitten otettiin Fantanjuonti -kisa jonka voitti, yllätys yllätys, Yaroi. Lopuksi kaikki sokerihumalassa olevat kundit jorasivat kunnes oli aika lähteä. Jostai ihmeen syystä häälimusiini ei tullut kuitenkaan hakemaan paria. Tiedä mistä johtui...

1407716.jpg

Seuraavana päivänä Yaroi päätti testata kaukoputkea jonka he olivat saaneet häälahjaksi. Kaukoputki toimi oikein hyvin, ehkä jopa liiankin, sillä Yaroi pystyi sen avulla vakoilemaan niitä vähäisiä naapureita joita hänellä oli. Siitä tulikin Yaroin uusin lempiharrastus.

1407719.jpg

Kaikissa huveissa ei kuitenkaan ole hyviä seurauksia. Eräs Yaroin naapureista nimittäin huomasi (miten ihmeessä jätkä saattoi äkätä Yaroin toiselta puolelta kaupunkia? No hällä väliä) Yaroin aikeet ja ryntäsi saman tien haukkumaan Yaroin. Yaroi yritti piiloutua nurkkaan huonoin seurauksin. Haukut haukuttuaan mies lähti tontilta niinkuin mitään ei olisi tapahtunut.

1407725.jpg

Ja nyt on taloesittelyn aika! Remointoin talon sellaiseen kuntoon että perhe voi asua siinä hetken aikaa ilman remontointia. Tässä kuvassa näkyy siis olohuone ja ruokailutila sekä keittiö. Oikealla puolella on ovi lastenhuoneeseen jota ei tosin ole sisustettu vielä. Vasemmassa yläkulmassa taas on ovi joka kohtaa vanhempien makuuhuoneeseen. Älkää yrittäkö etsiä ovia, ne eivät niinkään näy tässä kuvassa :D

1407730.jpg

Niin siis tässä on sitten vanhempien makuuhuone. Kaikki on melko samansävyistä kuin olohuoneessa, tosin hieman enemmän ruskeansävyistä. Huone on oikeastaan hieman isompi kuin mitä kuvasta näkyy.

1407738.jpg

Ja sitten on tietenkin vessa. Vessa on loppuen lopuksi kaikkein ruskeasävyisin huone. Tahtoisin itsekkin tälläisen WC:n <3 Rakastan näitä kaakeleita.

1407742.jpg

Ja takaisin tarinaan. Helyn vatsa senkun kasvoi kasvamistaan. Ja se taas tarkoitti sitä että Hely söi kaksi kertaa sen verran kuin normaalisti. Jos Hely ei syönyt, sitten hän nukkui. Raskaus ei ollut muuten mitenkään raskas Helylle, hän vain tarvitsi ylimääräistä unta ja ruokaa.

1407746.jpg

Yaroin innostus tulevaa pienokaista kohtaan alkoi jo selvästi näkyä. "Hei hei isin pikku pienokainen! Kukkuu! Kuuluuko?" Hely katseli hymyillen Yaroin pelleillessä hänen vatsansa kanssa. Se olisi heidän viimeisiä hetkiä keskenään.

1407748.jpg

Illemmalla Helyn synnytys käynnistyi. Toivotaan että lapsi selviää ehjähä ulos. "Auuuuh! Yaroi! Yaroi äkkiä tänne!" Hely kiljui kurkku suorana.

1407753.jpg

Yaroi ryntäsi päistikkaa paikalle. "Mitä? Syntyykö se?" "No ei tietenkään, ajattelin vain kysyä kauppalistaa... NO TIETENKIN SE SYNTYY!" "O-okei.. ota ihan rauhassa niin kaikki menee hyvin" Yaroi rauhoitteli "Vai rauhoitu? RAUHOITU?! Haluatko itse kokeilla synnyttää muksun? Ei ole helppoa!"

1407759.jpg

Onneksi vauva sitten syntyi ennen kuin Hely ehti haukkua Yaroin maan tasalle. Vauva on siis yhtä kalpea kuin isänsä. Silmätkin ovat siniset ja hiukset ovat mustat. Ja pikkuinen on sitten poika... nimeksi tuli Getto. :DD Älkää kysykö mistä keksin sen... Hävettää. Se on melkein Gekko O.O

1407763.jpg

Yaroi oli hieman järkyttynyt tapahtuneesta eikä oikein pystynyt hillitsemään itseään. "Miksi siitä muksusta tuli noin ruma?" Yaroi huokaili. Joo.. kauheaa, aivan sinun näköisesi :D

1407766.jpg

Yaroi kuitenkin tuli katsomaan tätä pientä ihmistä, olihan hän sentään Yaroin poika. "Katso Yaroi... Ihan sinun näköisesi" Yaroi katsoi hetken vauvaa vakavissaan mutta hymyili sitten ja otti vauvan syliinsä. "Niin... ihan iskän poika"

1407769.jpg

Yaroi sai sitten kunnian viedä pienokaisen unten maille. "Kun sä tosta vähän kasvat niin mä opetan sulle kaikkea kivaa mitä isi osaa!" Yaroi hempeili Getolle. Nyt Yaroista on virallisesti tullut perheen isä.

Ja siinä oli eka jakso :) Tiedän, se on lyhyt mutta seuraavista jaksoista tulee vähintään kaksi kertaa tämän pituisia ja tekstiä saattaa sitten olla vähän vähemmän. Toivoisin mielelläni että pistätte kommenttia. Seuraavaa osaa pukkaa puolentoista viikon sisään, lupaan sen.

Joten... kommenttia?