Ja näin sitten sain taas yhden osan hoidettua ulos :) Mitäpäs tähän sanoisi... No, olen huomannut että tätäkin tarinaa (LC:tä) oikeasti lukee joku :D Olen kiitollinen lukijoille, ilman teitä en tekisi tätä. Tässä on vähän ajanvietettä huhtikuun sadepäivien iloksi. (Varoitus! Osa sisältää valtavasti hymiöitä jotka voivat aiheuttaa kyllästystä tai jopa riippuvuutta) So here u are:1443675.jpg

lumet olivat jo alkaneet sulaa sillä kevät oli saapumassa. Yaroi päätti kadottaa viimeisetkin todisteet talvesta tuhoamalla Helyn lumiukon. "Whahahahah..! Operaatio lumiukko suorittetu" Yaroi myhäili voitonriemuisesti. Se siitä lumiukosta sitten...

1443679.jpg

Samaan aikaan talon eteen oli saapunut kulkukoira. Yaroi ihastui tähän mustaan ja karvaiseen otukseen ikihyviksi ja nimesi sen Vimpulaksi. Vimpulasta ja Yaroista tuli nopeasti hyviä kavereita, molemmilla on yhteisiä mieleihaluja kuten vaikka maan aukikaivaminen tai pitkään nukkuminen.

1443686.jpg

Niinpä Vimpula sitten muutti Darlingseille. Vimpula sopeutuikin nopeasti uuden puruluun ansiosta. Ehkä Vimpulalle hankitaan seuraa tulevaisuudessa... Arvaatte kai mitä haen takaa? >:)

1443684.jpg

Getto ei niinkään ollut kiinnostunut uudesta perheenjäsenestä vaan keskittyi mielummin uuden viedopelinsä saloihin. Nykynuoret nyt ovat tuollaisia...

1443688.jpg

Denzel sen sijaan oli vähän enemmän kuin kiinnostunut. Denzel oli heti rutistamassa Vimpulaa hengiltä. Pikkumies sai Vimpulasta tavallaan toisen isähahmon sillä Yaroihan vietti aika paljon aikaa töissä tai nukkumassa.

1443689.jpg

Denzel kyllä sitten otti aikalailla mallia Vimpulasta sillä kun pojalle iski nälkä eikä tuttipulloa ollut maisemissa, tämä laahusti tyhjentämään Vimpulan ruoka-astiaa. *Mums mums*

1443690.jpg

Helykin oli innostunut uudesta videopelistä jonka Yaroi oli alunperin Getolle hankkinut ajanvietteeksi. Joskus nainen viettikin muutaman tunnin pelaten huomaamatta mitään ympäröivästä maailmasta.

1443695.jpg

Ja sekös sitten suututti perheen nuortaherraa. Juu ottaahan se päähän kun mutsi vie pelikoneen, varsinkin jos sattuu olemaan siinä teini-iän rajamailla :D

1443700.jpg

Illalla (kun Hely lopulta pääsi pelikoneen äärestä) vanhemmilla oli niinkutsuttu "herkkä hetki" meneillään. "Kulta..." Yaroi mietti miten selittäisi tahtonsa Helylle "Mmh?" "Ajattelin että tuota... Tiedän etä olet rasittunut kun on Denzel ja kaikki mutta..." "Halutko sä vieläkin muksuja" Hely kikatti. "M-mistä sä sen tiesit?" "Kyllä mä sut tunnen hassu. Ja kyllä se mulle sopii, jos tällä kertaa tulisi tyttö..." Ja niin sitten pistettiin lakanat taas pöllyämään.

1443703.jpg

Pimpelipimpom pimpom. Niin se kehtolaulu sitten soi. Vielä yksi muksu tähän taloon. Oon kyllä aika täynnä noita raskausongelmia mutta kai se sen arvoista on :) Nyt jos se vauva välillä perisi jotain muuta kuin kalpean ihon ja mustat hiukset.. Jooko?

1443704.jpg

Getto oli sillävälin keksinyt uuden ilonaiheen takapihalta. Yaroi oli nimittäin kiinnittänyt rengaskeinun pihan saarniin. Getto viettikin monta riemukasta tuntia uudessa keinussa.

1443707.jpg

Myöhemmin perheen miehet sitten aterioivat yhdessä. "Hei iskä... mitäs te äitin kanssa metelöitte silloin aikaisemmin?" Getto kysyi savakavalana. Yaroin naama vaihtoi nopeasti väriä. "T-tuota... katsos ummm..." Yaroi änkytti. "No kai mä nyt tiedän mitä se oli! Etkai sä luule et mä en sellasta tiiä?" Getto räkätti suu täynnä muroja. Yaroi oli pitkään vähän häkeltynyt mutta unohti asian kuitenkin nopeasti.

1443709.jpg


Aamulla Hely alkoi saada raskauspahoinvointia. Nyt se on sitten varmistettu, yksi hankala raskaus lisää. :D

1443710.jpg

Yaroi ei huomannut vaimonsa aamupahoinvointia vaan oli keskittynyt paljon tärkeämpiin juttuihin... Kuten suihkun korjaamiseen. Huomatkaa Yaroin keskittynyt ilme :DD "tai entäs jos kääntäisi tämän nupin kaakkoon ja.. missäs se kaakko olikan? Voi hirvi tää ei nyt toimi näinkään.."

1443711.jpg

Kevät sitten saapui ja toi tullessaan kauniita, erittäin nättejä ja värikkäitä perhosia. Denzelkin pääsi leikkimän ulos ensimmäistä kertaa elämässään. Perhoset osoittautuivat kuitenkin liian nopeiksi jotta niitä voisi napata. Niinpä Denzel päätti etsiä käsiinsä Vimpulan.

1443714.jpg
Vimpula otti pikkumiehen ilolla vastaan. Vimpula kyllä käyttäytyy Denzeliä kohtaan kuin isä :D Voooi... Toi vaan on niin suloista <3

1443716.jpg

Ja sitten juodaan omaa virtsaa päivän päätteeksi :DD Näin eletään koiran elämää ihmiset, se ei aina ole ruusuilla tanssimista. Joskus kyllä tulee mieleen että eiväthän koirat aivan noin tyhmiä ole? Tai siis, miettikää jos te joisitte omaa... hyi hyi yök :D

1443718.jpg

Pian Getto saapuikin koulusta. Poju vähän harmitteli sillä vaikka tämä kuinka väänsi jos jonkin moista esitelmää, ei kymppiä meinannut tulla. Ehkä Yaroin pitäisi auttaa vähän läksyissä? Tai.. ehkei se olekaan niin hyvä idea :D

1443721.jpg

Raskaus oli Helylle kyllä kaikkein raskain. Nainen nukahteli vähän väliä ja juoksi vessassa keskellä yötä. "Kannattaisi ehkä kokeilla tarmonaattoria... Mulla se ainakin toimii" Yaroi tokaisi

1443722.jpg

No kolme hurraahuutoa Yaroille... Kannatti uskoa häntä. Helyllä oli tarpeet jo valmiiksi AIKA alhaalla ja nyt ne sitten laskivat vähän lisää ettei olisi liian hankalaa.

1443724.jpg

Ja niin Hely sitten kuukahti takapihalle muutamaksi tunniksi parin vahvan säkhöiskun takia. Ja arvatkaa kuinka kauan kesti että sain kaikki tarpeet vihreäksi? Melkein kaksi päivää! O.O Mä kuristan sen Yaroin... vaik no, eihän se meidän Yaroimme vika tainnut tavallaan olla.. vai?

1443726.jpg

Ja PUTUM. Niin se Helyn vatsa sitten lopulta vähän kasvoi. Nainen ei kyllä ehtinyt kauaa sitäkään ihmetellä vaan painui melkein heti pehkuihin suuren enrgiapuutteen seurauksena. Tack tarmonaattori :DD

1443735.jpg

Ja kaiken tämän lisäksi Hely näki painajaisia vähän väliä. Uni ei oikein meinannut ottaa tullakseen... Kahvi voisi olla paikallaan?

1443738.jpg
Hely sitten päätyi sohvalle ryystämään kahvia. Getto oli juuri samaan aikaan tulossa vessasta kun kuuli suuren kolahduksen ikkunan luota. "Ä-äiti...?" "Niin kulta?" "Kuuliksä ton?" Hely hymähti kieltävästi ja jatkoi kahvin ryystämistä. "Se.. se taisi olla... H-HIRVI.." Hely naurahti väsyneenä. "Ehkä se oli vain Vimpula...?

1443740.jpg

"SE OLI HIRVI!" Getto tuhahti "Nyt sinä tarvitset vähän unta nuorimies" Hely sanoi, kääntyi takaisin kahvinsa puoleen ja unohti asian saman tien. "Se oli HIRVI! Sanokaa mun sanoneen että se oli. Ihan varmaan oli!"

1443744.jpg

Samaan aikaan Getto huomasi jotain muuta etupihalla. Naapurin. Tai oikeastaan hänen ikäisensä pojan rapsuttamassa Vimpulaa. Getto päätti ottaa itseään niskasta ja mennä tutustumaan poikaan sillä ei hänellä oikein kavereita koulussakaan ollut.

1443750.jpg

No, Getto sitten meni tutustautumaan. Poika kertoi nimekseen Akon (kyllä, se on SE rap-artisti :DD). Hassua, nimittäin kaiken lisäksi pojilla oli sama sukunimi. Etteivät vain olisi jotain sukua..?

1443751.jpg

Niinpä pojat sitten päätyivät heittelemään palloa. Kai näistä muksuista sitten kamuja tulee, ja nyt Gettokin saa edes vähän sosiaalista elämää.

1443762.jpg

Ja tässä sitten on perheen uusi koira. Nimi on Snow ja Snow on sitten narttu eli naaras eli naispuolinen koira. Juu kyllä, haluaisin muutaman veikeän näköisen pennun hyörimään ympäri taloa. Ei, en halua että koira syö perheen sapuskat suihinsa :D Tehkää nyt joku äkkiä tuolle jotakin!

1443764.jpg

Ja siiten vihdoin, vihdoin Denzel oppi käyttämään pottaa. Hurray Hurray! Nyt muksulle ei ainakaan käy niinkun Getolle kävi kasvaessa, pojun tavoitemittari nimittäin sukelsi suoraan kohti pohjaa kun tämä kasvoi.

1443768.jpg

Mitäs nyt...? Olisiko? Hitsiläinen, nyt tuosta pottailunjalosta taidostakaan ei ole mitään hyötyä. Hmp.

1443770.jpg

EI EI HYI HYI! Eikun.. tuota... heti peilin eteen siitä ennen kuin saan jonkun kohtauksen! :DD

1443774.jpg

Huhhuh, parempi... Huomasin muuten vasta että pojuilla on aikamoiset pusuhuulet. Ah, noilla kehtaa tyttöjä varmaan iskeä. Juu olen ehkä sanonut tämän jo mutta kerrataan nyt.. Denzel on rapu, pisteet ovat aivan samat kuin veljellään, samoin perimät. Kasvonpiirteetkin ovat hyvin samanlaiset.

1443771.jpg

Ja tällä tavalla tuli poikien huone sitten remontoitua. Teen tulevalle muksulle ihan oman huoneen jottei poikien tarvi heräillä keskellä yötä kun pienempi pitää kovaa melua. Mä olen aika ihastunut tohon huoneeseen<3 Pojat saavat alkaa biologeiksi :D perhoset ja kaikki.

1443777.jpg

Ja Helyn vasta senkun kasvoi. Ja kun vatsa kasvoi, se tarkoitti lyhyempi yöunia ja lyhyet yöunet taas LISÄÄ KAHVIA. Onneksi ei ole kahvinkeitin vielä tuhoutunut.

1443779.jpg

Onneksi Getto auttoi talon siivoamisessa ja sen sellaisessa. Ei raskaana oleva kotiäiti ja puolet päivästään kotona viettävä mies olis saanut pidettyä taloutta yksin pystyssä.

1443782.jpg1443785.jpg

Hurraa. Rasittakaa sitten raskaana olevaa äitiä. Kun toinen haukuista oli lopulta päässyt pois mutakasan luota, oli jo toinen taas veuhkoamassa sen luona.

1443787.jpg

Denzelin ei vielä tarvinnut niinkään vielä auttaa kotitöissä. Sen sijaan poika kaitsi perheen koiria aina kun ehti. Ihania muksuja kyllä :D

1443791.jpg

Ja silloin se käynnistyi. Synnytys. Oi oi, nyt toivotaan että se selviää ulos... (ja jos vaikka vaivautuisit niin tyttö olisi kiva)

1443792.jpg

Ja se on... TYTTÖ! Ou jee, yksi pikkuinen prinsessa taloon. Tyttö ei kylläkään ole sen persoonallisempi kuin veljensäkkään, eli hiukset ovat mustat ja niin edes päin. Likan nimeksi tuli Glorie. Helyn kasvot kirkastuivat heti kun se todettiin tytöksi.

1443795.jpg

Yaroi sai oikein kunnian viedä pikku prinsessan omaan huoneeseensa. Hihii, sain tehdä pinkin huoneen :D En kyllä käytä sitä usein joten olin innoissani

1443798.jpg

Hely oli niin onnellinen omasta tyttärestä. "Meillä on oma tytär!" Hely hirnui innoissaan "Hys... älä herätä pikkuista" Yaroi keskeytti "Ainiin.. anteeksi" "Gloriesta tulee varmaan vähintään yhtä kaunis kuin sinusta kultaseni" Yaroi sanoi hempeänä ja halasi Helyä.

1443797.jpg

Getto ei niinkään ollut kiinnostunut pikkusiskostaan vaan leikki mielummin teinimutanttininjakilpikonnaa (kauheen pitkä sana:D) vanhempien sängyllä. "Huijaa" Kuole senkin ruma rotta! WAHAHAHA!"

1443802.jpg


Niin tälläinen se Glorien huone sitten on... Tässä takana olisi vielä sohva mutten nyt vaivautunut ottamaan kuvaa. Oikealla olisi sitten ovi vanhempien makuuhuoneeseen.

1446447.jpg

Seuraavana päivänä oli ilon päivä. Getto sai kympin! Wohoo! Hurraahuudot raikaavat ja niin edespäin. Hely kylläkin vaikutti olevan hyvin kiinnostunut aiheesta.. Nainen unelmoi mielummin naapurin komeista miehistä :D

1446452.jpg

Onneksi Yaroi saapui melkein samantien ja Geto pääsi kertomaan jollekulle kympin suorituksesta. Voi Yaroi on nyt varmaan ylpeä kun ei itse ole koskaan ollut 10 oppilas :D

1446453.jpg

Kyllä se Helykin pääsi lopulta sängynpohjalta ylös. Pieni prinsessa piti aina silloin tällöin syöttääkkin. Sellaista se vanhemmuus on.

1446457.jpg

Denzel ressu on sitten saanut painajaiset osakseen. Suurimmassa osassa pojan unissa Vimpula yritti syödä sohvan mutta sohva söikin sen :D kauhea painajainen joo.

1446465.jpg

Tähän mennessä kaikki koirat ovat kylläkin pysyneet poissa sohvan kimpusta. Helykin päätti vähän lähentää suhteitaan Snowhin. Voihan siitä jotain hyötyä olla...

1446464.jpg

Hymypose :D (juu juu, en jaksanut nyt kuveteksitä, paras ilme vaan)

1446467.jpg

Ja loppuun pieni ilmoitus. Saattaa olla pentuja luvassa ihan lähiaikoina. Vimpula ja Sanow tulevat nimittäin jo niin hyvin juttuun ettei erimielisyyttä oikein enään ole. Toivotaan parasta.


Jaaa... This was the end of chapter. (suomennosta voi kysyä jos ei osaa englanti :DD). Tässä kesti vähän enemmän kuin edellisessä, meikäläisellä vaan on nyt vähän vilkkaampi sosiaalinen elämä lähiaikoina ja ne karitsat joista puhuin aikaisemmin... Pistäkää paaaaljon positiivista palautetta niin uutta osaa tulee nopeammin.

Ihan tosi :D