Hahaa! Yksi pitempi osa olkaa hyvä. Njuu, olisin tietenkin voinut tehdä tästä lyhyemmän mutta olen huomannut että tekstini on huumoriltaan vähän luhistunut joten piti tehdä a) pitempi jakso b) panostaa siihen tavallista enemmän. Eikä tässä loppuen lopuksi hirveästi aikaa mennyt kun miettii mitä kaikkea muuta olen tehnyt. Puolet illoista on vietetty piirtämässä tietokoneen kanssa. Rakastan piirtämistä, enemmän kuin simssiä mutta panostan tähän tosissani ihan teidän lukijoiden tähden. Osa kyllä jatkuu vielä sen jälkeen kun pojilta loppui yliopisto, siksi tämä on niin pitkä. Muistakaakin kommentoida >8D muuten syön teidät...

1563875.jpg

Kotona oli aika rauhalliset tunnelmat poikien lähdettyä. Suurin osa huomiosta kiinnittyi Glorieen joka oli juuri saanut jäsenyyden taideseurasta. Tosin tytön kouluarvosanat eivät olleet kovinkaan hyvässä mallissa joten Hely päätti että tytön harrastukset saisivat rauhoittua kunnes tämän kouluarvosana nousisi.

1563876.jpg

"Glorie... ymmärän hyvin että rakastat maalaamista ja käsitöitä yleensäkkin, mutta et voi jatkaa tätä rataa. Sinun pitää käydä koulusi..." "Mutta kun mä en tahdo. Me vaan lasketaan ja opetellaan tunnistamaan lintujen ääniä (henk. kokemuksia :D)" "Mutta kulta, ymmärrätkö että jos arvosanasi menevät liian huonosti, sinut viedään pois..." "Mitä? Miksi?" "Laki määrää simlandiassa niin" Glorie katsoi hetken huolestuneena äitiään ja huokaisi sitten. "Mä yritän nyt kunnolla, mä lupaan sen äiti" Glorie hymyili vähän ja nousi pöydästä. Kyllä se siitä...

1563880.jpg

Glorie päätti unohtaa kouluhuolensa ja keskittyi mielummin nukkekodilla leikkimiseen. "Mutta paavo... Miksemme voi hankkia koiraa?" "Koska minä sanon niin!" "Paavo!" Gloriella oli kiinnostavat leikit miesnukkejen kanssa... :D

1563888.jpg

Yaroihin on nyt iskenyt jonkinlainen opiskeluinto... Puolet vapaa-ajastaan Yaroi käyttää nykyään opiskeluun. Outoa... Yaroi, olethan sinä ihan okei nyt? Täytyy seurata miten tilanne tästä etenee. Ehkä vaihdevuodet vain tuovat tuollaista käytöstä tullessaan.

1563890.jpg

Aamulla Glorie lähti iloisin mielin kouluun. Glorie oli luvannut opiskella kovemmin ja sen hän myös teki. Hyvä koulusuoritus myös lisää kavereita, sen hän oli ainakin huomannut arvosanojen laskettua.

1563892.jpg

Toisilla ei mennyt niinkään hyvin. Yaroi nimittäin alennettiin komisarion virasta takaisin konttorihommiin. Juu, meikä vastasi väärin urakysymykseen. Mä suoraansanoen vihaan niitä... Lähes aina menee väärin ja jos menee oikein niin se palkinto on sitten niin turha ettei tottakaan.

1563894.jpg

Glorien arvosanat kyllä nousivat mutteivät asiat silti olleet niin mainiosti. Olihan se parempi kuin ei mitään. Peli kyllä jaksoi valittaa että 7 olisi huono arvosana. Pah, sehän on ihan hyvä arvosana! Koko peli tuntuu väittävän vastaan.

1563896.jpg

Helykin saapui pian töistä ja tahtoi heti kuulla tyttärensä koulusuorituksesta. "No nuorineiti, miten päivä sujui?" "Mitens se, meillä oli kuvista..." "Mutta sehän on lempiaineesi" "Niin mutta me piirrettiin norsuja ja mä en osannu eikä ope pitäny siitä ja käski tehdä uuden..." "Kyllä se siitä, ja hei, harjoitus tekee mestarin, eikö niin?" "Joo kai sitten..." "Älä murjota. Hei, tomaatithan ovat kypsyneet, käyvisitkö keräämässä ne?" "Joo, tietenkin!" Glorie kiljaisi ja juoksi kasvimaalle.

1563897.jpg

Glorien toinen intohimo oli kasvimaan hoito. Oli se sitten rikkaruohojen kitkemistä tai tomaattien poimimista. Tomaatteja kertyikin reilunt 80 kpl ja osa niistä myytiin. Tuli siitä vähän ylimääräistä tienistiäkin. Ja nyt saadaan sitten kunnolla tomaattimehua!

1563899.jpg

Illalla Darlingsien pihaan saapui Peni the susi. Ei se muuten kovin ihmeellistä ole mutta tuo sama haukku käy Darlingsien kämpillä varmaan sata kertaa päivässä... Haukku viettää puolet elämästään (mitä elämää sillä nyt onkaan) Darlingsien pihamaalla. Ja tuo älyksäs koira vielä kierii perheen haukkuje..köh..tiedätte kyllä.

1563901.jpg

Nykyään Glorie todella panosti läksyihinsä. Läksyjen teko alkoi vain nopeutua ja kertotaulut melkein soivat tytön päässä. Riittää että Glorie tekisi läksynsä ja olisi aktiivisempi tunnilla...

1563902.jpg

Yaroi oli sillävälin maalaamassa Helyn korjaamaa autoa. Vihdoinkin Darlingsit saavat oman auton! Joo olisi sen voinut aikaisemminkin hankkia mutta kun se käy näinkin niin miksi vaivautua? Kyllä Darlingseille tälläinenkin kaara kelpaa, vaikka Helystä ei kyllä tiedä mitä tämä on mieltä. "Naiset on sellaisia..." Yaroi on kyllä aivan oikeassa tämän suhteen :D Ainakin Helyn osalta.

1563906.jpg

Tadaa! Tälläinen kaara siitä pienellä maalauksella tuli... Ihan hyvä, se sentään toimii ja koko perhe mahtuu sinne (siis vielä nyt, odottakaas kun Denzel palaa naisensa kanssa :D).

1563903.jpg

Ja Hely oli sitten päättänyt aloittaa dietin ja syödä kevyemmin. Muuten ihan hyvä idea mutta ei sun tarvitse mitään diettiä pitää, pyykkilautavatsa ja kaikki. Vaihdetaanko? :> Ja kaiken lisäksi talvi on tulossa ja kylmällä ihmisten (tiedä koskeeko simejä) kannataa syödä paremmin...

1563907.jpg

Aamulla Yaroi lähti vähän nyrpeänä töihin. Edellisen päivän alennus oli vähän noloa ja nyt pitäisi vielä tehdä tuplasti töitä saadakseen komisarion paikan takaisin.. Kirottua.

1563914.jpg

Joo ei Darlingseilla mitään eläintarhaa täällä ole, muuten vaan eläimet ravaa paraatina ympäri taloa. Joo ei kyllä yhtään hajua mikä Darlingsien pihassa on niin kivaa kun siellä ravaa jos jonkinsorttista otusta 24/7. Wierdo... "Ehkä pitää asettaa pari ansaa... Saataisiin vähän koirapaistia! 8D" Yaroi totesi kaverilleen töissä. Yaroi, kiinassa syödään koiraa... Sinä ET tietääkseni ole sellainen.

1563917.jpg

Yaroin puheista huolimatta tämä sai ylennyksen heti alennuksen jälkeen. JESSS.... Glorien arvosanat senkun nousivat mutta ykmpin todistuksen eteen pitäisi tehdä vielä enemmän töitä.

1563921.jpg

Ja taas Hely toi töistä yhden ruman naisen ryystämään kaiken kahvin. Tämä nainen on nimeltään Johanna kgjdshvsp mikä olikaan... Ei muista :D Mutta naiset varmaan tulevat hyvin juttuun, blondeja kun ovat. Eikös se ollut niin että blondeilla on aina hauskempaa? :DD

1563924.jpg

Tomaattimehua 8D Juu kahvinkeittimen tilalle hankittiin sitten tehosekoitin. Kahvinkeitin oli oikeastaan vain haitaksi kun kaikki yrittivät koko ajan saada itselleen vielä yhden kupillisen kahvia..ja toisen... ja kolmannen... ja vielä neljännenkin. Hermothan siinä menee!

1563929.jpg

Glorie pärjäsi jo niin hyvin koulussa ettei tämän tarvinnut pitää lakkoa maalauksen suhteen. Tälläistä pientä kultapandaa Glorie sitten alkoi työstää. Aww... <3 Söpö, eikö?

1563931.jpg

Yaroi sen sijaan työsti karismaansa. Juu yksi juttu mitä Yaroi osaa sekoilun lisäksi on kylläkin karisman hyödyksikäyttö joten sitä ei oikein tarvitse treenata. Mutta mikäs siinä, puhu peilikuvallesi ihan rauhassa jos se mitenkään edistää uraasi.

1563936.jpg

Illalla Hely ja Yaroi saivat vähän kahdenkeskeistä aikaa keskustellakseen. Helyllä oli tietenkin heti asiaa "Kulta.. Arvaa kuka soitti?" "Mmh...?" "Denzel! Hän on kuulemma tulossa perimään talon tyttöystävänsä kanssa huomenna" "Oi.. hienoa. Ei tarvitse enään itse siivota..." "Kyllä tarvitsee!" "Äh..." "Mutta mietin tässä että ehkä talo pitäisi remontoida... Tarjottaisiin nuorelle parille paremmat olot." "Ihan sama mulle kunhan saan sohvan ja balettitangon!" Hely vakavoitui heti "Balettitangon...?" Yaroi katsoi vaimoaan ja huokaisi. Ei Hely tietenkään tajunnut. "No hyvä on, saat tankosi" "JES!"

1563939.jpg

Vielä keskellä yötä Hely roikkui kasvimaalla istuttamassa uutta satoa. Hely tuntui himoitsevan vihanneksia ja hedelmiä aika lailla... Ehkä tuo puutarhanhoito on sukuvika?

1563941.jpg

Helyn puuhailessa kasvimaalla joku kukkaiskeiju (aika ruma sellainen siis :D) tuli kertomaan Helylle että tämä oli jonkun papujenkassvattajakerhon jäsen... Mulle on oikeastaan ihan sama tuon suhteen, kunhan Hely ei ala pitää samallaista pukua kuin tuo kukkaiskeiju!

1563943.jpg

Ainiin... Tämä perhehän omisti pari koiraa :D Ehehehe.... Hely onneksi muisti huomioida haukkuja edes jossain määrin. Kai se siitä kun perheen elämä vähän normalisoituisi. Vaikka oikeastaan tämän suvun elämä ei koskaan voi olla normaalia :D Ei sitten millään.

1563945.jpg

Ei taas. Meikäläinen EI osaa sitten millään vastata oikein urakysymyksiin. Hely alennettiin astronautiksi (tai miksilie avaruuslentäjäksi) koska tämä ei osannut neuvoa presidentille oikeaa keinoa saada satelliiti pois kiertoradalta... Voi jee. No onneksi Hely saa vielä kunnon palkkaa.

1563946.jpg

Vihdoinkin! Edes joku osaa ilahduttaa hädän hetkellä. Juu, Glorie sai kympin. Jee, bileet vaan pystyyn... tai... ei jaksa. Odotetaan siihen asti että Denzelin häitä juhlitaan :D Sitten saa juhlia niin paljon että pökerrytään lopulta pihalle.

1563947.jpg

Kaiken kukkuraksi Glorie oli saanut kaverin koulusta. Tytön nimi oli... öm.. Katri.. eikun Mari.. vai oliko se Elisa? Ei yhtään muistikuvaa tuostakaan... Meikäläisellä alkaa pää lahota tän pelin kanssa, saatoitte jo varmaan huomata sen. :D

1563950.jpg

Iltapäivä sujui melko rauhallisesti. Glorie pelasi taas vaihtelun vuoksi pelikoneella, Yaroi nukkui ja Hely luki arkkitehtuurista. Asialla saattaa olla jotain tekemistä perheen home makeoverin kanssa, todellakin.

1563951.jpg

Illalla Denzel sitten saapui kotiin. Hely oli oikeastaan ainoa joka huomasi asian ja ryntäsi heti halaamaan poikaansa. "Vihdoinkin sinä saavuit" "Tietenkin, ei siellä yliopistossa niin kauaa jaksanut olla" "Kyllä minä sinut tunnen"

1563954.jpg

"No? Kuka sinun Se Oikea onkaan?" "ömm.. Mirva. Näet kyllä hänet pian. Kutsun hänet huomenna." "Juuri sopivasti!" "Miten niin?" Kutsuin remonttimiehet remontoimaan talon.. siinä ei hirveän kauaa mene..." "Ei kai sitten... Hei, onko täällä jossain ruokaa? Näännyn nälkään.." Sä ja sun tarpees... Vanhempien hyödyksikäyttöä!

1563956.jpg

Niin ja perheeseen saapui uusi koira Denzelin mukana. Nimi on Frances. Haukku on siis tyttö ja tarkoitus olisi hankkia pentuja Kreon kanssa. Frances on Australian paimenkoira. Ulkonäkö poikkeaa vähän rodusta mutta ei sillä niinkään väliä ole...

1563958.jpg

Kreo ei suostunut tulemaan tutustumaan uuteen haukkuun vaan valloitti mielummin tulevan parin sängyn. Kukkulan kuningas posettaa sitten tällä tavalla :D

1563961.jpg 

Ja sitten... Denzel sai kokea makeoverin. Miksein tän suvun miehet voi koskaan hyväksyä ulkonäköään? Hermot menee! Te olette hyvän näköisiä, ainakin paremman näköisiä kuin meikäläinen joten olkaa iloisia edes siitä älkääkä oksennelko aina kun näette peilikuvanne!

1563964.jpg

No onkos tuo nyt ihan kohteliasta? Hyi hyi Frances, ei päästellä ilmoja muiden naamaan. Tälläistä se avioliitto voi joskus olla :DD No eivät haukut naimisissa ole... Vertauskuvauksellista se enemmän on.

1563968.jpg

Denzel oli eläinihminen ja oli siis mielellään tekemisissä perheen koirien kanssa. Hyvä niin, mutta odotas kun maailmaan putkahtaa muutama lisää ja haukut ovat heti pissimässä joka nurkkaan. Nautitkos siitä? Ha?

1563981.jpg

Pian Yaroi tuli tervehtimään poikaansa. "Mä kuulin että sulla on joku likka.. Mikäs sen nimi oli? Majava?" "Mirva..." "Niin Mirva! Onkos se blondi?" "Juu mut.." "Hyvä valinta poika! Muuten... Älä vain päästä Helyä ja Mirvaa hyviin väleihin.. Ne voi vaikka alkaa blondien vastarintaan" Joo Yaroi, oletkos ottanut lääkeesi? :DD

1563982.jpg

Lopuksi piti vielä moikata pikkusysteriä. Glorie oli hyvin innoissaan nähdessään taas veljensä. "Sä oot kasvanu vähän.. Mut naama on kyl viel ihan yht ruma kuin silloin kun sä lähit" "Joo kiitti vaan, mäkin sua" Ei Denzel jaksanut siskolleen vihoitella vaan piti mielummin hyvät välit tämän kanssa.

1563983.jpg

Okei, Yaroissa nyt oikeasti joku vika.. tai sitten peli sekoaa. Yaroi nimittäin löysi uuden tähden :'D Tän on pakko olla jokin vitsi.. Täytyy vähän katsoa onko tossa levyssä naarmuja tai jotain... Siis ei vain ole mahdollista että YAROI löytäisi uuden tähden (ei, en ole ilkeä, se on totuus :D)

1563984.jpg

Ja jee, eihän meikäläisellä ole yhtään kuvaa talosta remontin jälkeen. Okei, sovitaan niin että jos haluatte taloesittelyn niin kertokaa se kommentissa.. En ole niin onnellinen sen suhteen että vaivautuisin jossei sillä teidän kannalta ole väliä. Näette tässä kumminkin vähän uutta keittiötä. Denzel siis aikoo nyt kutsua Mirvan katsomaan uutta taloa.. Muahaha, saan taas kohta makeoverata jonkun >:D

1563987.jpg

Niin Mirva sitten saapui Darlingsien kämpille. "Hei kulta" Denzel sanoi onnellisena "Hei.. Asutko sä TÄÄLLÄ?" "Joo.." "Yksin?" "No en, vanhemmat on töissä ja sisko on koulussa.. mut on meillä koiria "Ai.. kiva..." "Meille on rakennettu ihan oma makuuhuonekkin" "Hihihi... Vain meille?" "Vain meille.. tule, laitan meille jotain syötävää"

1563988.jpg

Denzelin laittaessa ruokaa Mirva kävi pulahtamassa perheen poreammeessa. Mirva sitten tallusti keittiöön uikkareuissa eikä Frances oikein tuntunut pitävän siitä. "Denzel! Sun rakkis käy mun kimppuun" "Ei se käy... se ei vaan ole tottunut sun hajuun viellä.." "Anteeksi kuinka? HAISENKO MÄ?!" "Jokaisella ihmisellä on oma ominaishaju.." "Sä ja sun hajus..." "Heitä sille vaikka keppiä, se voisi tykätä siitä" Mirva nosti päätään ja marssi takapihalle Frances kannoillaan.

1563989.jpg

"No hae se helkutin keppisi, senkin rakki" Mirva murisi ja viskasi kepin niin kauas kuin sai. Saat kuule tottua koiriin jos aiot asua täällä nainen... Nirppanokka mikä nirppanokka.

1563992.jpg

No koirista huolimatta Mirva suostui muuttamaan talouteen ja toi mukanaan huikeat 1 000 simoleonia.. Jee... No mutta on perheellä nyt 30 000 simoa omasta takaa ettei se juurikaan haittaa. (Huomatkaa muuten Mirvan uusi, sexy uima-asu :D)

1563997.jpg

No sitten oli vähän pakko mennä vaateostoksille. Denel ravasi kassalla ees taas Mirvan löytäessa aina jonkun uuden vaatteen. "Anteeksi... voihan vaatteita sovittaa tuolla" Denzel kysyi turhautuneena "Kyllä voi..." "Noniin Mirva, sovita vielä joku niin sitten mennään" Denzel valitti

1563995.jpg

Mirva poimi hyllystä kesämekon ja meni heti sovittamaan. Ikävä kyllä kaupassa ei ollut kokovartalopeilejä joten Mirvan piti mennä naistenvessaa. "Joo, tänkin mä otan" Mirva hymyili. Joku taitaa olla vähän shoppailuhimo?

1563999.jpg

Kotona nuoripari nautti toisen aterian. "Shoppaillessa tulee aina nälkä" Mirva sanoi tietäväisenä Denzelille. "Juu sulla siitä onkin eniten kokemusta kaunokainen" "Älä nyt..." Mirva vain kikatti Denzelin hellyydenosoituksille.

1564002.jpg

Glorie saapui melkein saman tien koulusta ja tytön synttäreiden aika tulikin... Nyt sitten nähdään millainen perheen juniorista kasvaakaan. Kaikilla on varmaan odotukset korkealla...?

1564004.jpg

No... Tälläinen likka Gloriesta sitten tuli... Enpä tiedä mitä sanoisi, nättihän hän on mutta ei oikein tule mitään sanottavaa mieleen. Glorie sai perhetavoitten.. muuta ei muistu mieleen. No, Glorie lähteekin nyt yliopistoon joten ei sillä sen suuremmin ole merkitystä... Kai...

1564008.jpg

Glorie pomppasi taksiin ja suuntasi kohti yliopistoa. Mirva oli ainoa joka oli hyvästelemässä Glorieta tämän lähtiessä. Yleensä koko perhe kyllä ryntäisi parkumaan talon edustalle.. Tiedä mikseivät vaivautuneet.

1564009.jpg

Muahahaha.. Makeoveria 8D Tälläinen nainen Mirvasta kuoriutui pienen muokkauksen avulla. Kaulaliina kyllä otettiin pois mutta tästä nyt näkee suunnileen miltä nainen näyttää. Niin siis Mirva on perhetavoitteinen vesimies. Mieltymyksiä en muista ja elämäntoive oli hankkia 20 kissan- tai koiranpentua. Voisihan se sinäänsä onnistua.. Täytyy katsoa.

1564011.jpg1564018.jpg

Mirvan makeoverin jälkeen nuoripari vetäytyi makuuhuoneen puolelle puuhailemaan "niitä hommia". Lakanat pöllyämään ja niin edes päin... Pian soikin kehtolaulu. Nyt sitten vaan odotellaan uuden sukupolven saapumista.

1564020.jpg

Yaroilla ja Helylläkin oli omat romanttiset juttunsa alhaalla. "Haluaisiko neiti syödä illallista kanssani?" Yaroi sanoi ns "hurmaavalla äänellä" "Hiihi.. Tietenkin" Hely vain kikatti vastaukseksi. Siitä on muuten vähän aikaa kun Yaroi ja Hely viettivät yhteistä aikaa.

1564021.jpg

Yaroi sai sitten kokata hiillostettua monnia sapuskaksi. Pitää panna kaikki peliin kun laittaa Helylle ruokaa. Vaikka Hely kyllä antaa Yaroille helposti anteeksi. Muille sen sijaan.. köh köh.. Ehkä unohdamme sen asian :D

1564022.jpg

Awww.. söpöä nähdä noi taas yhdessä tällä tavalla. Molemmat osasivat nauttia toistensa seurasta. Toivottavasti vanheneminen ei muuttaisi tätä asiaa.

1564024.jpg

Pian puheenaihe vaihtui perheen nuorempiin "Tuli tässä muuten mieleen.." Yaroi aloitti "..että millainen se Mirva oikein on? Tai siis en mä sen kanssa ole ehtiny jutella" "Mukava tyttö se ainakin on" Hely sanoi "Osaakohan se sen rintaliivikikan minä säkin osaat..." >;) "YAROI!" "No ei sitten.. Osaako se?" Hely nosti sormensa tiukka ilme naamallaan "No joo uskotaan... kysyin vaan"

1564025.jpg

Ja taas piti vähän makeoverata. Ja kohteena oli tällä kertaa Hely. Hely kyll nuoreni kerta heitolla. No, nainen vanhenee muutaman päivän päästä joten kohta saadaan heittää hyvästit nuorekkaille kasvoille.

1564026.jpg

Kuka arvaa mihin aiheeseen tämä kuva perustuu? Koiranpentuihin! Ei tarvinnut kuin kerran sanoa ja koppi alkoi heti pomppia oudosti. Nyt sitten odotellaan 3. sukupolvea molempienj tahojen osalta.

1564028.jpg

Samoihin aikoihin Yaroi oli tutkimassa tähtitaivasta. Ja taas sain naurunaiheen, joku "nero" tuli ottamaan Yaroin TIEDEKERHOON. :DDD Mulla on hauskaa mutta siis YAROI... TIEDEKERHOON? Eii... :'D ei tule kesää...

1564029.jpg

Niin ja remontin yhteydessä kämppään hankittiin sauna. Mirva oli ensimmäinen testaamassa tätä suomalaisten ylpeyttä. Ihan hyvin nainen sielä viihtyi pari tuntia. Eikä Mirva muuttunut yhtään rusinaksi :DD Luulisi että siinä ajassa tapahtuisi jotain.

1564031.jpg

Denzel sen sijaan etsi itselleen töitä. Erityisesti Denzeliä kiinnosti tanssiminen (Mikä näitä miehiä vaivaa?) joten hän yritti etsiä tanssiin liityviä työpaikkoja Yaroin työkannettavalla. Mutta missään ei tuntunut olevan paikkaa... Täytyy vain kärsivällisesti etsiä niin voi onnistaa.

1564033.jpg

Okei. Yaroi is so not okay :DD Juu, Yaroi sai oman balettitangon ja tanssii nyt balettia. Ei, en ole rasisti ja väitä etteivät miehet saisi tanssia balettia.. Huumorini on tälläistä joten yrittäkää kestää. Mutta eikö se riittäisi että talossa olisi yksi tanssija?

1564035.jpg

Hely ja Denzel sen sijaan lukivat kuumeisesti kirjoja laidasta laitaan. Hely kylläkin luki jonkun sortin romaani kun taas Denzel opiskeli kuumeisesti baletin saloja... Juu että sellaista lauantaiviihdettä.

1564036.jpg

Lounaalla Yaroi oli heti kyselemässä Denzeliltä Mirvasta. "Denzel..." "No?" "Millainen Mirva oikein on? Ei ole juteltu sen kanssa ja me haluttais Helyn kanssa vähän tietää ennen kuin jutellaan sille" "No.. Mirva tykkää shoppailla. Sit se on aika himosiivoja ja haluu aika innokkaasti lapsia" "Onkos se oikea peto sängyssä?" "Krhm.. Iskä..." "Osaako se riisuu liivit ottamatta paitaa pois?" "FAIJA!" "Kunhan kysyin..."

Joo tässä oli tämä osa :D Oli välillä vähän hankaluuksi kirjoittaa kun perhe oli koko ajan ahdistelemassa. Niin siis pistän teidät kertomaan mielipiteenne parista asiasta. Ensinnäkin.. Pistänkö tänne taloesittelyn? Katsotaan onko se erillinen osa vai ei, mutta jos teillä on pielipide niin antaa tulla. Toiseksi, haluatteko että teen jakson jossa kerrotaan Geton tai Glorien elämästä? Siis millaisen perheen he saivat ja tälläistä. Ja että kummasta kirjoittaisin. Mielipiteitä vaan tulemaan! Ju of course kommenttia jaksosta... Tiedätte kyllä. Ja jos yhtään mahdollista niin vähän muutakin kuin "Oli taas kiva osa" tai "hyvä kuten yleensäkkin". Käsitän kyllä jossette jaksa erityisemmin mainita, kunhan kommentoitte...

Olkaa niin kilttejä :> *Klik klik* Kommenttia tulemaan!