Niin siis meikäläinen on täällä taas. Tässä on kaikille halukkaille osa nro. 2. Nimi on kiintoisa mutta sen merkitys selviää kun luette. Toivottavasti edes suurin osa lukijoista kommentoisi, olisin kiitollinen.

1415862.jpg

Geton synnyttyä Helyn arki oli muuttunut vähän rauhallisemmaksi. Vihdoinkin hänellä oli aikaa muutamille rutiineille kuten aamukylvyille. Hely nauttikin niistä täysin siemauksin ennen kuin alkoi kunnon toimiin.

1418003.jpg

Joskus askareiden hoito meni kuitenkin vähän päin mäntyä. Hely joutui kotitöiden lisäksi hoitamaan Gettoa joten Hely oli välillä vähän rasittunut. No mikäs ihme kun nainen nousee viitisen kertaa pedistä öisin hoitamaan muksua... Sitä ne lapset teettää :D

1418004.jpg

Kaikesta huolimatta Hely rakasti pientä poikaansa. Pieni sinaappikone sai Helyn huomion niin usein, että melkein luulisi Geton kyllästyvän siihen...

1418006.jpg

Kun Helylle sitten joskus jäi aikaa, tämä opiskeli ruoanlaittoa. "Ruoanlaittohan on tunnetusti hyvin kätevä taito" kuten "eräs" viisas henkilö on todennut :DD

1418008.jpg

Töistä tullessaan Yaroi ei ollut aina kaikkein hilpeimmällä päällä. Kaikesta huolimatta yksi hilpeä puhelinmyyjä päätti juuri sinä hetkenä yrittää myydä Yaroille karvanpoistoainetta. Tässä tilanteessa suurimman osan kannattaisi lopettaa puhelu ennen kuin jotain pahaa sattuu, mutta tämä puhelinmyyjä ei tehnyt niin. "Niin ja tämä karvanpoistoaine tekee ihosta niin sielää, ettette edes huomaa että teillä on sellainen!" Myyjä hilpeili Yaroille. "Kuule, ensinnäkin, meikäläinen ei tarvitse mitään h*****n karvanpoistoainetta! Elän niinkuin jumala on meidät luonut elämään. Toiseksi..." Yaroi ei keksinyt mitään järkevää sanottavaa joten sulki luurin kovaäänisesti. Sitten mies lähti nauttimaan pehmeästä höyhentyynystään makuuhuoneen puolelle.

1418010.jpg

Myöhemmin illalla Yaroi sitten pääsi ylös sängystä ja päätti lähteä takapihalle tutkimaan taivaan ihmeitä. "Missä ne alienit oikein ovat?" Yaroi valitti tuijottaessaan kaukoputken läpi kohti taivasta. "TUOLLA! SE ON MIES ULKOAVAREUUDESTA! Eikun hetkinen... se onkin vaan fresbee..." Yaroi huokaisi ja lähti takaisin sisälle. Ehkä mies tarvitsee vähän lisäunta.

1418012.jpg

Samaan aikaan kun Yaroi metsästi avaruusolioita, Hely oli alkanut tuntea itsensä hyvin huonovointiseksi. Nainen roikkui melkein tunnin vessanpöntöllä oksentelemassa. Se se oli kaunis näky se :S

1418013.jpg

Hely alkoi tuumaila huonon olonsa syytä. Pian naiselle valkeni mistä oli kyse. "Toinen lapsi... Voi luoja, taasko pitää jaksaa tätä?" Oikeasti Hely pitää muksuista mutta lasten hoitaminen ottaa vähän hermoille joskus... Ymmärrätte varmaan.

1418014.jpg

Onneksi Hely kuitenkin piristyi vähän ja meni sitten hoivaamaan Pikku-Gettoa. "Sinä saat kuule pikkusisaren. Eikö olekkin kivaa pieni hunajaiseni?" Hely senkun jaksaa leperrellä vaikka akku on tyhjä :)

1418020.jpg

Pian Hely joutui kuitenkin laskemaan Geton lattialle sillä naista alkoi oksettaa kesken kaiken. Kyllä on oksettava lapsi :D Eikun siis...

1418021.jpg

Ja sitten vähän perhe-elämää. Kaikkien raskaiden töidenkin jälkeen molemmilla vanhemmilla riitti energiaa antaa huomiota pikkuiselleen. Söpöä :) Tai no... se on makuasia.

1418022.jpg

Ja sitten se vatsa kasvaa. Nyt Hely sai taas muutaman vapaapäivän raskauden ajaksi. Kätevää, nainen tienaa mutta töissä ei tarvi käydä kun muksuja tulee.. Kjeh kjeh... Riistetään armejan rahat >:)

1418024.jpg

Yaroi oli alkanut vähän...krhm... normaalimmaksi tapaukseksi Geton synnytyä. Toisin sanoen mies käyttäytyi kuin perussuomalaine isä: Lukee lehteä ja juo viisi kuppia kahvia päivässä, käy töissä ja leikkii muksujen kanssa kun ehtii. Toivottavasti se hilpeä Yaroi vielää esiintyy, Yaroi on tylsä vakavana :D

1418032.jpg

Ja sitten olikin aika Geton synttäreille. Nyt nähdään vähän, millaisia piirteitä pikkuinen on vanhemmiltaan perinnyt. Luultavasti muksusta tulee aika ruma kun tuolaliset vanhemmatkin on :D No vitsi vitsinä

1418035.jpg.1418039.jpg

No tälläinen suloinen tapaus siitä Getosta tuli. Tuo kuva ei kyllä ole aivan edustavin mahdollinen mutta... Okei siis, Getto on rapu eli hänellä on melko tasainen luonne. Toivottavasti poju pysyy suloisena vaikka ikää kertyykin.

1418052.jpg1418054.jpg

Ja sitten Helyn hurmaavat jorausilmeet! :D Mulla on joku ongelma lisätä tälläisiä kuvia tänne mutta ne vain ovat niin huvittavia. Saa valitta jos joku ei niitä jaksa niin lopetan niiden pyörityksen :D Mietityttää vain, että miksi ne simit oikeasti vääntävät naamaansa tuolleen?

1418056.jpg

Tässä on teille edustava kuva Getosta. Voi hellanlettas mä rakastan tota muksua <3 Sitten se kasvaa eikä ole enään niin hurmaava tapaus :D

1418060.jpg

Getollekkin sitten kehittyi tälläinen päivärutiini. Kaikki alkaa keinuvan kanikupolin kanssa. Kanikupoli olikin Geton paras kaveri vaikka sikin joskus aika kovaa kohtelua.

1418064.jpg

Ja sitten kaivetaan vähän vessanpyttyä :D Hely kyllä niin tykkää siitä kun Getto kaivaa vessanpönttöä. Tämän seurauksena koko vessa tulvehtii... että kiva.

1418067.jpg

Lopuksi Getto sitten lukitaan syöttötuoliin syömään pahanmakuista puuroa kunnes Hely saa siivottua jäljet. Getto on vähän kapinallinen muksu joskus... Joskus tämä huutaa niin kauan että ei pysty olemaan enään syömättä ja käy sitten lopulta ruuan kimppuun.

1418071.jpg

Voi jee... Yaroille on iskenyt nuhakuume. Nyt täytyy sitten ottaa vähän iisimmin että parannutaan pian. Yaroi oli kuitenkin niin taitava että onnistui tartuttamaan Helynkin. Nyt talossa on sitten kaksi tautista tapausta.

1418077.jpg

Ja juuri kun vahemmat on kipeinä niin Getolla on kauhea kapina päällä. Muksu ei millään tuntuvan pysyvän pytyllä joten Yaroi poltti päreensä...

1418081.jpg

"Nyt kuule kakara istut siinä pytyllä tai iskä vetää ympäri korvia!" Yaroi murisi Getolle. Getto sitten alkoi itkemään ja Yaroi tuijotti hetken nolona Gettoa.

1418084.jpg

"Sori pikkuinen. Ei iskä sitä tarkoittanut" Yaroi sanoi ja halasi Gettoa. (Tää on niin supersöpö kuva :D Viikon kuva mun mielestä).

1418091.jpg

Lopulta Getto suostui istumaan pytyllä. Siinä odotellessa Yaroi alkoikin sitten suunnitella uuden auton ostoa. Oiskohan Mersu hyvä? Sellainen puaninen missä on neliveto ja ilmastointi... Yaroi haaveili

1418094.jpg

Tai ei sittenkään... Alfa Romeo on parempi. Se näyttää miehekkäämmältä. Ei se kyl niin ole mutta... jos niin tahdot... :D

1418102.jpg

Ja tältä Darlingsien lattia sitten näytti parin nuhaisen päivän jälkeen. Kahvimukeja kertyi sohvan taakse lujaa vauhtia kun tuo pariskunta ei tajunnut että ne voisi pistää ihan pesukoneeseenkin.

1418105.jpg

Vihdoinkin Getto saatiin petiin ja Helylle ja Yaroille jäi vähän yhteistä aikaa. "Kohta me saadaan toinen lapsi" Hely hilpeili ja lähetteli Yaroille lentosuukkoja toisensa perään. "Säästä noita vähän myöhempääkin varten" Yaroi kikatti.

1418106.jpg

"Etkö enään muista miten suudellaan?" Hely hihitti. "Ensin laitetaan huulet törölle näääin..." Hely näytti esimerkillisesti mallia Yaroille. "Kyllä mä osaan... ainakin tuolla makuuhuoneen puolella" >:) Yaroi virnisti ja ravasi sitten makuuhuoneeseen Hely kannoillaan.

1418109.jpg

Hupaisan hetken jälkeen Yaroi päätti pitää vähän omaa hauskaa. Lennokki olikin oiva leikkikalu Yaroille. Niin ja muuten, Yaroi on vihdoinkin parantunut! Miedän hilpeä Yaroikin on palannut, kuten ehkä huomaatte. :)

1418113.jpg

Aamulla Yaroi sitten lähti töihin ja Hely jäi yksin kotiin. Heti Yaroin lähdettyä Helyn synnytys käynnistyi: ja vielä oikein vessassa. Moni varmasti tuntee legendaariset vessasynnytykset?

1418114.jpg

Ja toinen samanmoinen muksu! Mustat hiukset, siniset silmät ja vaalea iho. Ja poika. No nyt on sitten veljekset. Mä vaan olisin halunnut tytön... No mutta kohtalo päättää sen. Niin ja pojun nimeksi tuli sitten Denzel.

1418115.jpg

Ja niin Yaroi sitten palasi töistä juuri sopivasti uutta pienokaista tapaamaan. Ensilumi olikin juuri silloin alkanut sadella maahan. Yaroi tajusi asian vasta päästyään ulos autosta ja jäi sitten tuijottamaan lumisadetta postilaatikon luokse vartiksi...

1418116.jpg

Hely oli sillä aikaa juomassa Fantaa. Fanta auttaa kun on esimerkiksi raskas synnytys takana, ettäs tiedätte :D

1418118.jpg

Pian koko piha sitten oli paksun lumikerroksen peitossa. Nyt olisi hyvä tilaisuus rakentaa vaikka lumiukko...

1418120.jpg

...ja Hely tarttuikin tilaisuuteen. Hely oli vaihtelun vuoksi leikkisällä päällä ja lumiukko nousikin kohisten suuresta lumikinoksesta. Hely oli oikeasti innoissaan kun sai käyttää trendikästä talvitakkiaan :D

1418122.jpg

Ensin jumala loi taivaan ja maan. Ja sitten hän keksi jotain parempaa ja loi PINGVIININ! :D Niin siis, pihaan asteli (luultavasti valtaisan lumentulon seurauksena) pikkuinen pingviini. Pingviini ei kylläkään kuaa vaivannut Darlingseja vaan karkasi paikalta yhtä nopeasti kuin oli tullutkin.

1418124.jpg1418130.jpg

Check this out! Näähän on ihan toistensa kopiot näis kuvis :D Juu Hely ja Yaroi olivat vähän rasittuneita (juu, TAAS) kun piti hoitaa kahta muksua ja ravata muutaman rosvon perässä palkkansa eteen.

1418125.jpg

Geton ei sen sijaan tarvinnut vielä välittää niin suurista huolista vaan keskittyi mielummin leikkimään puujunalla. Leikki on lapsen työtä, kuten tavataan usein sanoa.

1418127.jpg

Onneksi Yaroi ehti auttaa Helyä lasten hoidossa töistään huolimatta. Hely rasittui helposti lasten hoidosta joten aviomies oli hyvä apu silloin kun Helyn teki mieli vakoilla naapureita kaukoputkella :D

1418133.jpg

Kyllähän Helykin muksuja hoiti. "Noniin Denzel... Nyt vaihdetaan vaipat! Hei... Irroitas äidin tisusta pikkuinen. Hei! Irti nyt!" Joskus vaippojen vaihto tuotti vähän hankaluuksi Helylle. Tälläisetn juttujen takia Hely ei aina oikein jaksanut.

1418135.jpg

Ja lopulta, lopulta, Getto sitten oppi potalle! Hurraa! (Juu, tuo kuva nyt kertookin kaiken todella selvästi :D)

1418138.jpg

Hely vain ei jostain syystä tuntunut olevan kovinkaan kiinnostunut aiheesta...

1418143.jpg

No kyllä se oikeasti on :D Vihdoinkin se kaikki raataminen tuotti jotain tulosta! Hely iloitsi.

1418144.jpg

Gettokin juhlisti tapausta omalla tavallaan... nimittäin likakylvyllä vessan lattialla :D Oli pojalla kyllä muutakin syytä juhlaan, pian nimittäin on muksun synttärit!

1418147.jpg

Yaroi kävi vähän shoppailemassa ennen poikien synttäreitä. Pojat nimittäin tarvitsevat vaatteita lähitulevaisuudessa ja Helykin halusi uuden juhlamekon. No siitä vaan kun rahaa on.

1418153.jpg

Sitten juhlittiin poikien synttäreitä. Nyt jännitetään millaisia noista sitten tulee...

1418155.jpg

Tadaa! Yksi Gettokopio kiitos. Tässä on nyt sitten Denzel joka näyttää ihan samalta kuin Getto ennen muodonmuutosta. Kaiken lisäksi mulla ei ole sitä kuvaa missä Denzelillä on hiuksia joten se tulee sitten ensikerralla. Juu ja Denzel on rapu kuten veljensä.

1418158.jpg1418161.jpg

Boomchika wah wah! No ei nyt ihan :D Getosta kyllä tuli pienen muokkauksen jälkeen aika hurmaava tapaus. Mitään olennaista ei nyt kyllä ole kerrottavana, paitsi se että Getto sai oman sängyn. No... kivat sille sit kai.

1418164.jpg

Ja lopuksi, hyvät naiset ja herrat, tarmonaattori! Yaroi kyllä tarvitsi tarmonaattoria aika useinkin joten sellainen sitten hankittiin takapihalle poreammeen lisäksi (ihan paras vuodenaika hankkia sellainenkin :D). Nyt ei ainakaan pyörtyillä keskelle lattioita.

Ja tähän loppuu tämänkertainen jakso. Seuraava osa tulee sitten parin viikon sisällä, riippuu miten jaksan kirjoitella :) Kommentit kyllä lisäävät kirjoitusintoani joten kommentoikaa... Kiltit :> Risut ja ruusut otetaan vastaan, mielipiteitä saa antaa ja kehuja jaella. Ensijaksossa on sitten muksujen kasvua ja... ehkä vähän eläimiä. Noniin, klik klik, kommenttia tulemaan.