Terve taas! Juu tämä osa tuli vähän nopeammin kuin lupailin mutta olin pelannut simssiä jo sen verran että sain yhden osan kokoon ja mulla on tapa että kun yhden osan materiaalit on kasassa, lopetan pelaamisen kunnes saan osan ulos... Joten on vähän pakko pistää osaa tulemaan jos haluu pelata :D Juu ja mitäs tähän... No ei muuta kuin lukemaan ihmiset! Ja kommenttia sitten loppuun <3

1457844.jpg

Poikien suhteet olivat vähitellen jo alkaneet lämmetä. Pikkukundit viettivät mielellään aikaa yhdessä leikkien mitä milloinkin James Pontin takaa-ajosta Alienien hyökkäykseen. Tälläisiä aikoja ei kyllä voida enään kauaa viettää sillä Geton on pian aika kasvaa teiniksi. Toivottavasti suhteet pysytvät senkin jälkeen.

1457845.jpg

Ja sitten tehtiin pieni makeover Denzelille. Pipon väri vaihtui ja uudet vaatteetkin hommattiin (ai ai mä rakastan noita vaatteita <3). Poju kyllä näyttää vähän vanhemmalta kuin mitä on. No mutta ketä se haittaa? :D Saa ainakin helpommin lapsille kiellettyjä pelejä.

1457847.jpg
Hely oli sitten hommannut pikku Glorielle ihan vauva-asun. Jotenkin tuo shoppailu teki Helystä vähän kieron näköisen... Ihan ok, kunhan et syö sitä vauvaa tai mitään.

1457850.jpg

No juu, eihän se Hely oikesti Glorieta söisi...(eihän? :D). Hely oli huolehtivainen äiti. Koko ajan piti ravata tyttären luo tarkistamaan että kaikki varmasti on hyvin. Tekoäly on nin ihana asia...

1457852.jpg

Ja lisää makeoveria! Juu aloin kyllästyä Helyn ulkonäköön joten pieni makeover teki ihan terää. Ärsyttää vain noi naisen silmät... Ne tekevät Helystä jotenkin oudon näköisen. Vaikka makuasia sekin :D

1457857.jpg

Ja sitten vielä Yaroillekkin piti tehdä makeover. Hely sai hoitaa homman tällä kertaa. Yaroista tulikin oikein hyvän näköinen mutta mies ei oikein itse ollut tyytyväinen. "No mitä vikaa tossa nyt on?" Hely kysyi laimeasti "Nokun..." Yaroi pidätteli oksennustaan "Mä en näytä isältä! Jos mul ei ois sormusta niin kaikki naiset ois mun kimpus.." "Nyt sä kyllä liioittelet" Hely voihkaisi "Sitäpaitsi sä näytän vähän Pete Wensiltä... Se on ihan hyvän näköinen" "Pete kuka? Joku sun exä?!" "Haloo? Eksä tiiä? Se on Fall Out Poin basisti!"

1457859.jpg

"Ihan hyvä toi on kuule... Mä lähen töihin et saadaan joskus rahaakin" "Pete Wens...  Fall Out Poi..." Yaroi voihkotteli peilin edessä "Mä en halu olla mikään Pete Wens..." Saat kuule tyytyy siihen ny.

1457861.jpg

Niin Hely sitten kävi töissä niinä päivinä kun Yaroilla oli vapaata. Saihan Hely muutenkin rahaa kun palkallisia vapaapäiviä oli kertynyt mukavasti mittariin... Mutta onhan se ihan kätevää käydä töissä. Ehkä pian voisi vaihtaa lainvalvonnan saralle?

1457862.jpg

Pian talo olikin tyhjä Yaroita, Glorieta ja koiria lukuunottamatta. Yaroi päättikin heti pirauttaa parille kaverilleen ajanvietteeksi. Jostain ihmeen syystä Helystä tuli kuumin puheenaihe. "Juu ja mä muka näytän joltain Pete Wensiltä...  Juu mä tiiän et mun vaimo on aika HOT... Ai keilaamaan? Ei ehi oikein kun pitää hoitaa vauvaa..bla bla bal" :D Varautukaa suureen puhelinlaskuun.

1457864.jpg

Pääsihän se Yaroi sitten lopulta puhelimen äärestä hoitamaan Glorieta (mulla on muuten ihan hirveästi näitä syöttökuvia kansiossa :D Pitää keksiä jotain hienoa sanottavaa...). Yaroi kyllä tuntui välillä olevan vähän ymmällään syöttämisen suhteen.

1457866.jpg

Ja vihdoinkin! Saatiinhan ne haukut sitte boxiin kahdestaan. Nyt niitä pentuja on sitten tulossa! Hurraa! :D

1457868.jpg

Niin pojat sitten saapuivat koulusta. Denzel oli vähän maassa kun ei saanut kymppiä. No johtuisikohan kenties siitä että herra pelaa kaikki iltapäivät lumilautapelejä?

1457872.jpg

Katsos kuka tuossa on! Akon :D Perheen kaukainen sukulainen! No joo eihän se sukupuussa tai missään näy että eivät he niin vahvasti sukua ole, kunhan on sama sukunimi.

1457878.jpg

Taas tuo tyyppi ja hänen koiransa... Pitääkö tulla aina tänne pihaan juuri silloin kun Hely saapuu kopterin kanssa?

1457880.jpg

No koska Hely on kohtelias nainen, hän toivotti pojan kuitenkin tervetulleeksi. Jätkä sitten paljastuikin Akonin isoveljeksi :D Nimi on Aiden (juu ja se taas on bändi... musikaalinen perhe kenties?). Pojat ei kyllä näytä sitten yhtään sukulaisilta.

1457884.jpg

Ja sitten vaan pelaamaan konsolilla! Denzel onkin aika haka näissä peleissä ja hakkasikin Akonin 6-0. "Älä siin kuule hurraa, toi nappula ei toiminu just sillon!" Akon on vähän kade...? Ha? :D

1457894.jpg

Niin ja tulihan se perheen koirakin sitten vierailulle. Nimi on muuten Yoko. Snow ei kylläkään pitänyt vierailijasta vaan mulkkasi pientä otusta oikein pelottavan ja vihaisen näköisenä. Snow ei ole oikein vieraanvarainen persoona...

1457902.jpg

Katsos kuka muu on innostunut rengaskeinusta...? Pete..eikun siis Yaroi :DD Kevät tuo tullessaan leikkisää mielialaa vaikka Yaroihan on aina sellainen...

1457906.jpg

Hiphei, Glorien synttärit saapuivatkin aika huomaamatta. Nyt nähdään kenen piirteitä Glorie perii..? Onko mahdollisuuksia perijäksi?

1457907.jpg

Juu tota... ei tuossa asussa :D "Aika... persoonallisen asun ostit Hely" "En mä sitä ostanu! Saku lähetti sen!" "Saku..? Se exä vai?" "Just se" "Eksä vois sanoo niil et kun ne on sun exii ettei pukis meiän vauvaa?" "Se on mun kaveri nykyään" "Mut silti..."

1457916.jpg

No saatiinhan likasta vähän paremman näköinen. Ikävä kyllä Glorie on perinyt Helyn hyppyrinenän joten Glorien mahdollisuudet perijäksi eivät ole kovin suuret ellei jotain aivan yllättävää satu. Muuten likka on ihan nätti. Ja rapukin tyttö taisi olla... en muista varmaksi.

1457917.jpg

Sama se onko hyppyrinenää vai ei mutta tuo on kyllä söpö näky <3 Oi oi :)

1457918.jpg

Vaikka onhan kaikella kahdet kasvot. Glorie ulvoi kuin jokin palosireeni jos halusi pois kehdosta. On siinä sitten vanhemmilla kestämistä.

1457927.jpg

Mutta kaikesta huolimatta Yaroi rakastaa pientä tytärtään lähes yhtä paljon kuin itseään :DD No ei ei, vitsi vitsi.

1457934.jpg

Ja taas yksi koiranruokakippojen tyhjentäjä. Mä niin rakastan sitä kun taaperot syö tota muonaa ja sit se koiranmuona alkaa joskus lennellä ihan tyhjästä :D Joku bugi sekin on.

1457935.jpg

Denzel halusi niin kovasti kympin että päätti unohtaa pelaamisen ja tehdä läksyt kunnolla. Hely sai auttaa että kaikki varmasti tulisi oikein.

1457937.jpg

Ja sitten pelaamaan! Ei nää kyllä millään opi... Ja ihme on tapahtunut: Yaroi hoiteli Denzelin pelissä! :DD Ei uskois, Denzelhän on peliprinssi tai jotain sellaista... "Tsh.. mä annoin sun voittaa" Denzel sanoi ivallisesti kun Yaroi kiljui vieressä.

1457944.jpg

Onneksi Denzel ei ottanut häviötään raskaasti. Sen sijaan poika päätti mennä leikittämään siskoaan. Sisarrakkaus on kaikki kaikessa.

1457950.jpg

Ja Fanta on palannut kehiin! Yaroi sai taas tuntea appelsiinien ja hiilihappojen kirpsakan maun. Yaroi vaan taisi valita väärän limun kaapista... "Hyi... tää limu on varmaan jotain 2 viikkoo vanhaa" Yaroi ruikutti. No osta hyvää limua niin ei tarvi valittaa!

1459359.jpg

Kaksi pientä, koirarakasta taaperoa marssi nääääin.... Onkohan tuo koirarakkaus jotenkin suvussa? Mahdollista, mahdollista.

1459363.jpg

Ja lisää Darlingseja. Tässä on sitten Akonin kaksoisveli Alain. Juu Alain on ihan suomea, suurin osa varmaan tietää mikä Alain on :D Kiva kun saadaan joku tuttavaperhekkin Darlingseille.

1459365.jpg

WOHOO! Denzel voitti koulun tiedeviikoilla 250 simoleonia ja sai kympin. Hieno juttu :) Bileet pystyyn (eli pelikoneen ääreen vaan).

1459366.jpg

Denzel sitten ravasi suoraa päätä hurraamaan asiasta Yaroille. Herrasta ei kyllä oikein ollut hyväksi kuuntelijaksi... Kiinnostaako noita oikeesti ollenkaan lastensa koulumenestys?

1459369.jpg
Getto sai Alanista hyvän kaverin. Aww... söpöä, ne sopii yhteen ja... köh köh, tuo EI OLE sitä miltä se voisi näyttää :D ehei, ei ei.

1459371.jpg

Ja koska kesäkin saapuu pian, on aika käydä vesisotasille. Vaikka Getto onkin esikoinen, kyllä hänessä energiaa leikkimiseen riittää.

1459372.jpg

Ja siskossa taas riittää energiaa nirhaamaan koirat :D No sehän vain merkitsee sitä että Glorie rakastaa perheen koiria aivan valtavasti <3

1459377.jpg

Illalla Getto sitten roikkui puhelimessa Alanin kanssa. "Ai uus GTA? Ihan pakko saada!! Mut noi yhet ei anna mun ostaa sitä... Muka liian raaka. Mitä raakaa veressä ja tyyppien hakkaamises aseilla muka on?" Voi kuule Getto... :D

1459379.jpg

And let's bilettämään :D Geton oli sitten aika kasvaa teiniksi *Olekomeaolekomea kiltti!*

1459383.jpg
Boomchika... Juu en taida alkaa. Aika komea kundi mutta ehkä makeover olisi paikallaan?

1459385.jpg

Jep. Nyt on oikein hyvä. Tuo on tuo ikä kun pitää a) angstata b) olla tavallinen nuori c) iskeä tyttöjä ja liittyä jalkapalloseuraan. Getto sitten valitsi A- vaihtoehdon. Mut onhan jätkä komee? Mulle ainakin kelpais. Niin siis noppa osoitti Getolle nautintotavoitteen. Kundi pitää naisita jolla on ruskeat hiukset ja jotka osaavat kokata ja inhoaa haisevia simejä. Ja koska meikä sai Vapaa-aika lisärin, hanklin jätkälle lisätavoitteen joka on romantiikka <3 Ihan vaan varmuuden vuoksi.

1459388.jpg

Getosta ei kylläkään paljastunut niin kapinallista nuorta kuin mitä ulkonäkö antoi ymmärtää. Oikeastihan Getto on taiteellinen ja vastuuntuntoinen teini... kunhan kuuntelee rajua musaa ja käyttää kajaalia.

1459390.jpg

Helyllä oli sosiaalinen elämä jäänyt vähän taka-alalle äityslomien aikana joten tämä päätti soittaa kaikille kavereilleen ja kysellä vähän kuulumisia (juu ne on ne exät). Hyvinhän Hely tulee jätkien kanssa juttuun vaikka onkin kiinnostunut aika pinnallisista asioista.

1459391.jpg

Getto sen sijaan päätti valmistaa juhlallisen aterian (spagetti onkin ihan paras valinta :D) kasvunsa kunniaksi. Pojasta palajastuikin aikamoinen superkokki.

1459394.jpg

Pöydässä keskusteltiin sitten Geton tulevasta tyttöystävästä (vanhemmilla on suuret odotukset). "Kantsii muuten hankkia sellanen typy joka osaa riisuu liivit riisumatta paitaa. Sun äitiskin osaa sen!" Yaroi toitotti. "Osaaksä...?" Getto haukkoi henkeään "Nyt ei puhuta siitä hyvät herrat!" Hely sanoin nolona ja jatkoi spagetin kittaamista.

1459396.jpg

Lopuksi sitten nostettiin malja teini-iän iloille ja suruille. "Onhan tää nyt varmasti siideriä?" Getto kysyi "No on on, jui se ny vaan" Yaroi komensi ja veti siiderit hujauksessa alas.

1459398.jpg

Sillä välin Denzel opetti siskolleen vähän lastelorujen saloja. "Yksi pieni elefantti maaarssi nääin... aurinkoista tietä eeeteenpäin... kooska matka oli haauska niin!" Tiedättekös... yaroi kuulostaa vähän tuolta kun on juonut vähän liikaa :DD

1459401.jpg

Tää naamanvääntö taitaa olla sukuvika tai jotain... eikö sitä naamaa voi pitää peruslukemilla kun joraa?

1459402.jpg
Getto oli muuten ihan esimerkillinen teini mutta joskus nupit tuli väännettyä kaakkoon ja koko talo pomppi rajujen kitarasoolojen tahdissa. siitä tuli sitten vähän puhumista. Getto ja Vimpula senkun bielttivät musiikin tahdissa.

1459405.jpg

Jee, koripalloo! Yaroi (poliisi kun oli) tarvitsi kuntoilukeinon joka oli myös hauska. Koripallo olikin oikein oivallinen kohde sellaiseen. Yaroi oliki luonnostaan taitava koripallossa ja heitti koreja toisensa perään.

1459406.jpg

Hely sen sijaan alkoi kylvää tomaatteja takapihalle. Kesällä ei ainakaan tarvinnut huolehtia räntäsateista tai vastaavista (eikä rahatkaan oikein riittäisi kasvihuoneeseen että...).

1459407.jpg

Ja sitten loppuun niitä pentuja! Hurraa! Nyt sitten nähdään millaisia pentuja tulee...

1459408.jpg

Eka pennuista oli tyttö ja sai nimekseet Kata. Kuten näette, tyttö on musta ja sileäturkkinen. Silmät ovat mustat kuten Snowlla. Vain turkin väri on peritty Vimpulalta.

1459409.jpg

Ja sitten tuli kaksi poikaa: Kiero ja Kreo. Kierolla on harmaanvalkea, sileä turkki, ja violetit silmät (tiedä mistä on tullut). Kreolla taas on kiharainen turkki, kuten isällään. Silmät ovat vielotitt kuten veljellään. Ihanaa <3 Eka kerta kun saan kolme ihan erillaista pentua :)


Ja tässä oli sitten tämä jakso. Aika paljon tapahtui tässä jaksossa mutta seuraavassa jaksossa on lisää actionia! Toivon hartaasti että pistätte kommenttia. Saa valittaa, kehua ja kaikkea siltä väliltä. Toivottavasti piditte <3 Ensijaksoon voisin lupailla pentujen kasvua ja varmaan synttäreitäkin...


Joten kommenttia vaan tulemaan!